Annonce
Bjerringbro Avis

Stor dagligvareforretning lukker i Bjerringbro

Købmand Steffen Drejer lukker sin forretning i Bjerrringbro den 1. februar 2020. Arkivfoto
Meny Bjerringbro lukker 1. februar 2020 for at blive lavet om til et nyt set-up med to forretninger. 45 medarbejdere er opsagt.
Annonce

Bjerringbro: - Alting har en ende og det har Meny Bjerringbro også.

Sådan siger købmand Steffen Drejer efter, at det torsdag blev offentliggjort, at den store købmandsforretning lukker den 1. februar 2020.

- Som mange ved, har jeg de seneste par år prøvet at finde en person, der kunne drive det videre i Meny-konceptet, men uden held. Nu har jeg fået et tilbud, som jeg ikke kan sige nej til, for det er i disse tider rigtig svært at sælge en købmandsbutik, siger Steffen Drejer, der overtog forretningen efter sin far for godt 30 år siden.

Lokalerne kommer ikke til at stå tomme, men helt præcist hvad der kommer til at ske, vil købmanden ikke sige.

- Nej, jeg havde ikke lukket Meny, hvis lokalerne skulle stå tomme, siger han og fortsætter:

- Jeg kunne da også have fortsat fem år mere, men jeg føler mig efterhånden slidt og brugt, og når nu der kom et tilbud, mente jeg, at jeg skulle slå til. Vi kan kalde det rettidig omhu, siger han med et smil.

Meny er en af Bjerringbros to store fødevarebutikker. Den har tidligere både været en Eurospar og en SuperBest. Oprindeligt hed butikken Fødevarecenteret og blev drevet af Steffen Drejers far. Arkivfoto
Annonce

Vin og bagerbrød

Butikken får et nyt set-up, og det offentliggøres i januar 2020. Dog kan Steffen Drejer godt løfte en flig af sløret for en lille del af fremtiden.

- Der bliver tale om to butikskoncepter, hvor jeg selv skal være en aktiv del af et af koncepterne. Her skal jeg sælge vin, fortæller Steffen Drejer, som også understreger, at man stadig vil kunne købe bagerbrød i butikken.

Desuden vil mange af de andre varegrupper, der findes i Meny, også være at finde i det nye koncept.

Hvad angår den anden butik, der åbenbart også skal være på samme matrikel, kan Steffen Drejer ikke sige noget.

- Nej, vi mangler stadig at få de sidste ender til at mødes, inden vi melder noget ud, siger han, der indrømmer, at det ikke har været nogen nem proces.

- Beslutningen om ikke at være købmand mere var ikke svær. Den tog jeg jo for 30 år siden, da jeg sagde, at når jeg blev 50 år, så skulle jeg stoppe. At der så lige gik lidt flere år, fordi jeg valgte at blive en Meny-butik, det er en anden historie. Nej, det der med at skulle opsige sit personale - det er det, der gør mest ondt siger han, der har 45 medarbejdere i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

En aften om P.E. Eriksen

Bjerringbro Avis

Træfolket indviede lokaler

Bjerringbro Avis

Udstilling på Ulstrup Slot

Annonce