Annonce
Bjerringbro Avis

Stor donation til kickstart af ungdomskultur

Møllerne glæder sig over en flot donation fra Bjerringbro Elværksforening på 100.000 kroner. Arkivfoto
Den nye forening af frivillige ’Møllerne’ har modtaget en stor pose penge fra Bjerringbro Elværksforening. Pengene skal gå til at udrulle foreningens arbejde med kulturaktiviteter fra unge til unge i byen.
Annonce

Bjerringbro: Foreningen Møllerne i Bjerringbro, der ikke er mere end to måneder gammel, har vind i sejlene. Bjerringbro Elværksforening har netop doneret 100.000 kroner til Møllernes mission om at gøre Bjerringbro til Danmarks bedste ungdoms-by.

Møllerne vil bruge pengene til at kickstarte arbejdet med ungdomskulturen og færdiggøre hovedkvarteret, den kreative central Møllen, hos KnowHowZ i Bjerringbro.

- Bjerringbro Elværksforening har virkelig lagt mærke til den positive energi, som Møllerne kommer med. Møllerne er en nyere forening, men har allerede vist stor viljestyrke og evne til at skabe noget for ungdommen. Det var derfor en enig bestyrelse der besluttede at give en økonomisk donation til Møllerne, som nu kan komme ordentligt i gang med at skabe vedvarende kulturtilbud for unge i Bjerringbro, siger formand for Bjerringbro Elværksforening Tonni Birk Sørensen.

Siden Møllerne modtog nyheden, har der været stor begejstring at spore hos de fire initiativtagere.

- Vi i Møllerne har haft en forrygende start og modtagelse i Bjerringbro, hvor vi er blevet bekræftet i vores projekt - og nu hvor Bjerringbro Elværksforening donation på 100.000 kroner virkelig blåstempler vores arbejde, er vi helt oppe i skyerne, siger Jonas Schultz, en af de fire unge stiftere af Møllerne.

Annonce

I øjenhøjde med byens unge

Donationen fra Bjerring Elværksforening betyder, at Møllerne nu også har midlerne til at færdiggøre Møllen, Møllernes hovedkvarter hos KnowHowZ i Bjerringbro, der skal være et kreativt og inspirerende sted for unge, som vil være med til at skabe rammerne for en bedre ungdomskultur.

Møllerne er stiftet af fire unge fra Bjerringbro; Nithu Thava, Jakob Valdemar Ekberg, Jens Emil Sloth Nielsen og Jonas Schultz, og de er alle overbeviste om, at donationen fra Bjerringbro Elværksforening er en investering i holdets evne til at engagere andre unge. - Bjerringbro Elværksforening har rost os for at inspirere og engagere andre unge i byen, og det er netop vores force, at vi kan møde de unge i øjenhøjde og foranstalte kulturtilbud fra unge til unge, siger Jonas Schultz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce