Annonce
Bjerringbro Avis

Stor tennissucces i Ulstrup

Tennissporten er blevet en populær sport i Ulstrup. Arkivfoto: Jens Astrup
Antallet af medlemmer er vokset fra 23 til 50 i 2020.

Ulstrup: Der er jubel i Ulstrup IFs tennisafdeling. Afstand på banen, net mellem spillerne og en god portion håndsprit har gjort det muligt at lokke nye tennismedlemmer fra coronakrisens dyb ud i den friske luft.

Nu tripper foreningen for at få lov til at sætte turbo på kampen om at fastholde de mange medlemmer. 27 nye spillere har snøret tennisskoene og svunget ketsjeren på Ulstrup IF’s baner det seneste år. Medlemstallet voksede i 2020 fra 23 til 50, og det er især byens familier, der sammen har kastet sig ud i idrætten. Tilstrømningen resulterer i en ekstraordinær vækst på 117 procent.

- Det er fantastisk, at klubben er et sted, hvor der sker noget, og hvor der er attraktivt at være. Vi tager imod nye spillere med åbne arme og hjælper dem i gang så godt, vi kan, fortæller   formanden for tennisafdelingen Gunner Frøjk i en pressemeddelelse.

Annonce


Vi tager imod nye spillere med åbne arme og hjælper dem i gang så godt, vi kan.

Gunner Frøjk, fmd. for tennisafdelingen


Det ekstra skub på medlemskurven afsløres også på klubbens to baner, hvor de ledige tider bliver færre. Spillerne skal dog ikke bekymre sig om at pakke sportstasken forgæves, fastslår formanden. Foreningen spår nemlig, at væksten udelukkende vil bidrage til et endnu bedre lokalt tennismiljø.

Rundt i de danske tennisklubber spekuleres der i, om tilstrømningen af nye medlemmer ender som en døgnflue. Det er uvist, hvad det får af betydning, når fodboldbanerne kridtes op, badmintonnettet strammes, og håndbolden atter får en gang harpiks.

- Vi er yderst tilfredse med fremgangen, men derfor læner vi os ikke tilbage. Vi vil gøre vores allerbedste for at tilbyde lærerig træning og holde banerne toptrimmede, fortæller Gunner Frøjk.

Foreningen glæder sig over at komme ud på banerne, så medlemmerne igen kan samles og mærke den glade idrætsånd. Flere initiativer er allerede i støbeskeen, afslører formanden. Han tror på, at en fortsat høj aktivitet i klubben vil gøre det svært at slippe grebet om ketsjeren.

Det samlede medlemstal for tennis i DGI Østjylland er nu 11.353. Det seneste år er 1.837 nye spillere kommet til i Østjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Krydsordsvindere

Bjerringbro Avis

Erik Holmris Hansen er død

Annonce