Annonce
Bjerringbro Avis

Styr på coronasikkerhed ved koncert

Den 4. juni giver Moonjam, sammen med Marie Frank, koncert i Bjerringbro Idræts- og kulturcenter. Pressefoto 
Allerede godt gang i billetsalg til dobbeltkoncert med Marie Frank og Moonjam.

Bjerringbro: Der bliver fuldstændig styr på sikkerheden i forhold til corona, når Bjerringbro Idræts- og kulturcenter, Bjerringbro Højskoleforening og Musikviften fredag den 4. juni holder den første koncert efter coronanedlukningen - en dobbeltkoncert med Marie Frank og Moonjam.

Først i sidste uge fik arrangørerne endeligt grønt lys for arrangementet og nærmere retningslinjer for de restriktioner, der fortsat er omkring den slags arrangementer

Der er allerede fuld gang i billetsalget til koncerten, hvor der bliver adgang for et begrænset publikum på 250.

Annonce

- Selv om vi faktisk godt måtte være helt op til 500, har vi valgt at prioritere, at der er god afstand mellem publikum, så man vil opleve en stor tryghed ved arrangementet, fortæller eventkoordinator i Bjerringbro Idræts- og kulturcenter, Charlotte Didriksen.

Koncerten afvikles i centrets multihal, hvor der tidligere med succes er arrangeret lignende fælles koncerter.

- Når man har købt sin billet, skal man bare være klar over, at man skal vise coronapas ved indgangen til koncerten. Det vil sige, at man skal dokumentere, at man er færdigvaccineret eller har en negativ coronatest, der er højest 72 timer gammel – enten på papir eller elektronisk. Samtidig skal man fremvise gyldigt ID. Derudover skal man have sit mundbind med, som man dog kun skal bruge, når man bevæger sig rundt i salen. Hvis alle har deres coronapas og id klar ved indgangen vil det hele glide meget nemmere, siger Charlotte Didriksen.

Det vil også være muligt at spise et måltid mad inden, dog kun for de 50 hurtigste.


Selv om vi faktisk godt måtte være helt op til 500, har vi valgt at prioritere, at der er god afstand mellem publikum, så man vil opleve en stor tryghed ved arrangementet

Charlotte Didriksen, eventkoordinator hos Bjerringbro Idræts- og kulturcenter


- For at overholde alle regler, kan vi kun få plads til 50 spisende gæster og derfor gælder det om at være hurtig på aftrækkeren og få bestilt, hvilket også kan ske via billet.dk ligesom billetterne til koncerten, fortæller Charlotte Didriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce