Annonce
Bjerringbro Avis

Sundhedscenter åbner i Storegade

Elisabeth Pedersen er klar med center i Storegade. Foto: Hanne Bliksted
Elisabeth Pedersen åbner "Fit by Beth" med forhandling af Herbalife-produkter.
Annonce

Bjerringbro: Sund mad og ingen sukker. Sådan lyder det for mange, når et nyt år venter forude. Måske er der hjælp at hente i lokalområdet, når Elisabeth Pedersen åbner sin Fit by Beth den 4. januar.

Her på 2. sal over WH Huset på Storegade i Bjerringbro sælger hun produkter fra Herbalife Ernæring og giver gode råd om sundhed.

Hun fik ideen til sit sundhedscenter, som hun kalder det, da hun efter en knæskade ikke kunne træne. Den manglende træning gav problemer med vægten.

- Jeg trænede hos FitChallenge i Ans, og indehaveren fortalte om produkterne fra Herbalife Ernæring. Nu har jeg så gennem et år brugt deres produkter til morgenmad og spiser normalt resten af dagen. Jeg har tabt mig, og jeg har fået så meget overskud og energi, at jeg gerne vil give andre mulighed for at prøve det, fortæller Elisabeth Pedersen.

Hun er 24 år og arbejder i WH Huset og vil nu arbejde med sundhed i fritiden. På sigt kan det måske blive en fuldtidsstilling.

Ideen med Elisabeth Pedersens sundhedscenter - og uden sammenhæng med Viborg Kommunes sundhedssatellit i det tidligere Madsens Hotel lige på den anden side af gaden - er at folk kan mødes og give gode råd om, hvordan de forsøger både at spise sundt og holde vægten.

- Det skal være et center for velvære, folk skal blive gladere og få overskud på samme måde, som jeg selv har fået, slutter den unge kvinde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce