Annonce
Bjerringbro Avis

Svømmeklubben kalder alle jernmænd og -kvinder

Den 24. august skal der svømmes, cykles og løbes rundt i Langå. Dette billede er fra sidste års udgave af Busbjergløbet. Arkivfoto
Annonce

Langå: År efter år bliver der i medierne fortalt om idrætsmænd og -kvinder, som gennemfører den legendariske ironman-distance. Hvis du den senere tid har drømt om selv at prøve kræfter med den ekstreme idrætsform, kommer muligheden inden længe - i langt mindre skala.

Svømmeklubben Gudenå holder lørdag den 24. august nemlig minitriatlon i Langå, hvor de fleste kan være med. Det bliver ifølge klubben et hyggeligt og uformelt arrangement, hvor der bliver plads til både uøvede og trænede svømmere, cykelryttere og løbere.

I friluftsbadet skal deltagerne først svømme 375 meter. Dernæst hopper de på cyklen og triller de omkring 18 kilometer ud omkring Langå Mark. Når de er færdige med den tur, snører de løbeskoene og render ned omkring Langå Sø - en tur på omkring 5,2 kilometer.

Svømmeklubben holder til daglig til i Langå Idrætscenter, og det er også her, der kommer til at være start- og målområde. Ved minitriatlon-løbet bliver der plads til maksimalt 40 deltagere, og de skal allesammen mindst være 15 år gamle. Løbet går i gang klokken 9.30.

Her til sidst skal det lige nævnes, at et ægte ironman-løb til sammenligning består af 3,9 kilometers svømning, 180 kilometers cykling og til sidst et maratonløb på 42,2 kilometer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce