Annonce
Bjerringbro Avis

Tange Sø Festival flytter rundt på scenerne

Scenerne byttes om til dette års Tange Sø Festival, så publikum foran Friluftscenen også får udsigt ud over søen. Arkivfoto: Morten Dueholm
Publikum kan glæde sig til god søudsigt ved dette års festival.
Annonce

Tange: Forberedelserne til årets Tange Sø Festival har stået på længe, og når det lørdag 17. august går løs med koncerter med blandt andet Mads Langer, Minds of 99 og Gnags, så er det med en ny indretning af pladsen, idet scenerne er byttet om.

- Der er flere grunde til, at vi i år bytter om på scenerne. Med den nye indretning får publikum ved Friluftscenen også et flot kig ud over søen, og samtidig slipper vi for at køre kunstnerne fra omklædningen i bådehuset til den store scene, som vi har gjort tidligere, siger PR-ansvarlig for festivalen Peter Baggerman.

- Desuden giver det mere plads til publikum, så alt i alt er det en god idé, tilføjer han.

- Der er flere grunde til, at vi i år bytter om på scenerne. Med den nye indretning får publikum ved Friluftscenen også et flot kig ud over søen, og samtidig slipper vi for at køre kunstnerne fra omklædningen i bådehuset til den store scene, som vi har gjort tidligere.

PR-ansvarlig for festivalen Peter Baggerman.

Annonce

Billetsalg

Helt fra offentliggørelsen af årets program har arrangørerne meldt ud, at i år håber man på udsolgt, det vil sige 5.000 billetter, det vil i så fald være første gang i festivalens historie. Sidste år blev der solgt omkring 4.600 billetter.

- Nu er vi også begyndt at tro på det, idet der nu godt to uger før festivalen er solgt mellem 4.000 og 4.500 billetter. Det nøjagtige tal kender vi ikke, idet der sælges både på nettet og hos forskellige sponsorer, men vi håber på at nå de 5.000 billetter, og det er også maksimum af hensyn til sikkerheden, siger Baggerman.

Programmet spænder vidt, og det er helt med vilje for at tiltrække et blandet publikum.

Annonce

Øl fra Skive

Hardinger Band spiller igen i år men på store scene, efter at de sidste år var så stor en succes, at publikum var ved at vælte teltet.

I år har arrangørerne opgraderet både lys og lyd i teltet for at give publikum en endnu bedre oplevelse. Her spiller blandt andet Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, som har en fælles fortid i bandet Tøsedrengene.

Til en festival hører naturligvis mad og drikke, og i år serveres næsten lokalt øl, idet det er Hancock fra Skive, som leverer øllet. Desuden er der helt lokal øl, nemlig fra Tange Sø Bryg, som sælges fra søbaren. Sidste år var den lokale øl så populær, at den blev udsolgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Bjerringbro Avis

Ny medarbejder i Jyske Bank

Annonce