Annonce
Bjerringbro Avis

Teststationer i Favrskov kommune forlænges

Favrskov Kommune har forlænget den periode hvori man kan få en PCR test i Hammel og Hadsten. Arkivfoto: Agata Lenczewska-Madsen
Annonce

Favrskov: Mandag og tirsdag i denne uge var det muligt for alle interesserede borgere at blive hurtigtestet uden tidsbestilling i Rønbæk Idrætscenter i Hinnerup.

- Hurtigtesten har vist sig at være et positivt ekstra tiltag i indsatsen for at få brudt smittekæderne, fortæller kommunaldirektør Jan Kallestrup

Samtidig understreger Jan Kallestrup, at hvis man har symptomer på covid-19 eller har været i kontakt med personer, der er smittet, så skal man ikke vælge en hurtigtest. Her kan man i stedet bestille tid til en almindelig PCR-coronatest på eksempelvis teststationerne i Hammel og Hadsten.

De to teststationer i Hammel og Hadsten er blevet flittigt brugt gennem hele januar, og derfor er de nu også blevet forlænget frem til 21. februar 2021. Man skal fortsat bestille tid på www.coronaprover.dk, hvis man gerne vil PCR-testes. Hvis man ikke har NemID, kan man bestille tid til test på tlf. 7842 4242.

- Jeg er meget glad for, at vi de kommende dage kan tilbyde både PCR-test og hurtigtest lokalt i Favrskov. I forlængelse heraf kan jeg oplyse, at vi aktuelt er i dialog med Region Midtjylland om at fastholde tilbuddet om hurtigtest i en lidt længere periode. Men det vil kræve, at tilbuddet bliver brugt – og derfor skal jeg opfordre alle til at gøre brug af vores nye tilbud mandag og tirsdag i Rønbæk Idrætscenter i den kommende uge, siger Jan Kallestrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

Provsten får ridderkorset

Annonce