Annonce
Bjerringbro Avis

The Minds Of 99 og Mads Langer: Populære navne til Tange Sø-festival

Den 17. august er der igen Tange Sø-festival og i år har man ambitioner om at sælge 5000 billetter. Arkivfoto
Tange Sø-festivalen har slået en vinder med de kunstnere, der er skrevet kontrakt med til den 17. august: De har alle medvind på musiksscenen
Annonce

Ans: Når topartister skal bookes til festivaler som Tange Sø-festivalen, sker det næsten ét år før, de står på scenen. Meget kan nå at ske på den tid. Både til den gode og den mindre gode side:

– Men vi har slået en rigtig vinder, siger festivalens PR-ansvarlige, Peter Baggerman, for The Minds Of 99 er i mellemtiden gået hen og blevet endnu mere populære, især blandt det yngre festivalpublikum, end de var i efteråret, da kontrakten med dette nyskabende band blev underskrevet.

Det, Peter Baggerman hentyder til, er at The Minds Of 99 for nylig har vundet både Gaffa-prisen og P3s hovedpris. I begrundelsen for at give The Minds Of 99 hovedprisen, blev der blandt andet lagt vægt på, at de unge musikere ”…vil noget med deres tekster, som gemmer på tvivl og spørgsmål om de grundlæggende ting i tilværelsen, og som bliver fortalt gennem slidstærke sange og melodier, der hænger ved.”

Men ikke nok med det: Mads Langer, som også er på plakaten, når Tange Sø Festival løber af stabelen lørdag den 17. august, har sat turbo på sin karriere som singersongwriter.

For ikke så længe siden udgav musikeren fra Skive sin anden sang på dansk. ”Mellem linjerne”, og den er gået hen og blevet et kæmpehit for ham. Sangen er inspireret af den kærestesorg, som Mads Langer havnede i, da hans parforhold gik i opløsning.

Et af hovednavnene ved festivalen bliver uden tvivl Mads Langer. Pressefoto
Annonce

Trækker læsset

Artisten har heldigvis lagt kærestesorgerne bag sig og er nyforlovet. Vi andre glæder os over, at endnu en dansk kunstner formår at skrive et verdenshit, nemlig ”Fact Fiction”, som har indbragt Mads Langer en pladekontrakt i Los Angeles.

– Vi håber, at vi med årets musikprogram får kontakt med flere unge og yngre festivalgæster, end vi har været vant til. The Minds Of 99 og Mads Langer er dem, der skal trække dette læs, mens Gnags – med al respekt – er det sikre kort at spille i forhold til det lidt ældre publikum. For vi har det hele på hylderne: Musik for de unge, de ældre og dem midt imellem, så derfor tror vi fuldt og fast på, at vi slår publikumsrekorden denne gang: Og det gør vi, hvis vi kan sælge 5.000 billetter, siger Peter Baggerman.

Lige nu har salget rundet 3.000 biletter, men festivalen håber, at slutspurten op imod 1. juni vil bringe målet i sigte:

– Efter den 1. juni stiger billetprisen, så vil man sikre sig en billig billet, skal beslutningen jo snart tages, ivrer Peter Baggerman.

Festivalen har i lyset af responsen fra publikum entreret med en ny øl-leverandør, nemlig Hancock i Skive. Traditionen med herudover at lancere en særlig Tange Sø Bryg holder man fast i. I fjor fandt publikum, at Tange Sø Bryg som sædvanligt var helt i top, så den blev udsolgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Hvem må være her?

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Kirkesølv klar til indvielse

Bjerringbro Avis

Musik: Ibrahim Electric i Viften

Bjerringbro Avis

Nu får Torvegade 6 nyt liv

Annonce