Annonce
Bjerringbro Avis

Thorsø-musiker udgiver  debutsingle

Kunstnernavnet er Amea, men egentlig hedder den 22-årige sanger Emma Amalie Jensen. Foto: Halfdan Kruse
Annonce

Thorsø: Kunstnernavnet er Amea, men egentlig hedder den 22-årige sanger Emma Amalie Jensen.

Hun har netop  udgivet debutsinglen Busy, som helt i tidens ånd også har følgeskab af en musikvideo. Hun er vokset op i Thorsø, hun har sunget i bands i Favrskov Musikskole og har også optrådt ved flere lejligheder i Thorsø.

- Amea er et fremadstormende stjerneskud med en selvtillid, der matcher hendes høje hæle og et univers, der byder på glimmer og diamanter visuelt såvel som auditivt. Hendes musik er poppet på den helt rigtige manér med tydelige referencer til 00’ernes sensualitet og nutidens girlpower og attitude, lyder det i en pressemeddelelse.

"Busy" er Ameas personlige beretning om et forlist forhold og er skrevet med direkte udgangspunkt i en telefonsamtale en fredag nat efter, at forholdet var slut.

- Nummeret understreger hendes selvsikkerhed og gennemtænkte stil og er blot den første i rækken af mange kommende singler, som bare venter på at se dagens lys, tilføjes det i pressemeddelelsen.

Amea skulle have spillet på SPOT-festivalen  i Aarhus og varmet op for Anne, Sanne og Lis til Frijsenborg Slotskoncert ved Hammel i juni. Men de to festivals blev som bekendt aflyst på grund af corona-krisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Konogram

Bjerringbro Avis

En aften om P.E. Eriksen

Bjerringbro Avis

Træfolket indviede lokaler

Annonce