Annonce
Bjerringbro Avis

Thorsø Rideklub får sponsorstøtte

Energiselskabet Ok støtter nu Thorsø Rideklub. Privatfoto
Energiselskabet OK giver fem øre pr. liter til rideklubben
Annonce

Thorsø:  Planen er, at støttekronerne skal gå til indkøb af elevheste og vedligehold af faciliteterne. Sådan lyder det fra bestyrelsesmedlem i Thorsø Rideklub Camilla Østergaard Sørensen efter, at Thorsø Rideklub har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK.

Sponsoraftalen betyder, at rideklubben får fem øre for hver liter diesel og benzin, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal blot  melde sit OK Benzinkort til Thorsø Rideklubs sponsoraftale, så får klubben støtten, uanset om man betaler med benzinkort, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

- Vi håber, at forældre og medlemmer vil støtte sponsoraftalen, så der kan komme flere penge i klubkassen til børnene, siger Camilla Østergaard Sørensen i en pressemeddelelse.


Vi håber, at forældre og medlemmer vil støtte sponsoraftalen, så der kan komme flere penge i klubkassen til børnene.

Camilla Østergaard Sørensen, bestyrelsesmedlem


Hun glæder sig over, der er en god stemning i klubben, og at det er nemt for udefrakommende at blive en del af  rideklubben.

- Vi hører positive ting fra folk, der kommer udefra. Der er åbent for alle, mange stævner, og så er vi ikke spor snobbede. Det er det, folk lægger mærke til, siger Camilla Østergaard Sørensen.

Foruden sponsoraftalen er der mulighed for, at klubben kan få yderligere støtte. Klubben får fem øre ekstra pr. liter, hvis den lokale bilist også køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte rytterne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

OK støtter ikke kun Danmarks bedste sportsudøvere, i mange år har OK støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor er det naturligt for OK at støtte lokalsporten.

- Lige nu har flere end 1.800 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor, siger salgsdirektør i OK Anders Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Hvem må være her?

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Kirkesølv klar til indvielse

Bjerringbro Avis

Musik: Ibrahim Electric i Viften

Bjerringbro Avis

Nu får Torvegade 6 nyt liv

Annonce