Annonce
Bjerringbro Avis

Tidligere Grundfos-chef giver råd til det gode liv i ny bog

En af de medvirkende i denne nye bog er Niels Due Jensen, der giver gode råd til hvordan man får et godt arbejdsliv. Pressefoto
Niels Due Jensen, som er tidligere chef for Grundfos, medvirker i bogen ”Det gode liv”. Vi bringer her hans råd om arbejdslivet.

Bøger: Alle mennesker længes efter meningen med det hele, og derfor giver det god mening, at vi deler vores erfaringer med hinanden.Og det er netop, hvad 25 markante danskere gør i den nye bog ”Det gode liv”.

Her får læserne i alt 125 råd til tilværelsen inden for temaerne arbejdsliv, familieliv, parforholdet, det aktive liv og åndslivet. De 25 bidragyderes råd bygger på deres egne erfaringer med livet, når det er både smukt og svært.

Blandt de 25 medvirkende finder man Bjerringbro repræsenteret i form af den tidligere topchef for Grundfos Niels Due Jensen.Ifølge bogens ene forfatter Mette Skov Hansen, der selv er opvokset i Langå, var der hurtigt enighed om, at Niels Due Jensen skulle med.

Annonce

Målet med de 125 råd er at inspirere og dele erfaringer fra livet, når det er godt, og når det er hårdt. Dem, vi har samlet, har forskellige baggrunde og befinder sig forskellige steder i livet, og det præger deres svar, som ofte er meget ærlige.

Mette Skov Hansen, journalist og forfatter

- Vi syntes, det var vigtigt at inddrage repræsentanter fra erhvervslivet i vores bog, og her var Niels Due Jensen oplagt. Han har ledet en af Danmarks største industrivirksomheder, som han overtog ansvaret for efter sin egen far. Derudover er han en mand med stor indsigt inden for arbejdsliv, familieliv og ånd, siger hun.

Råd skal inspirere

Mette Skov Hansen holder blandt andet af Niels Due Jensens råd om, at man skal vælge uddannelse efter interesse – og ikke efter penge eller familiens forventninger. Sammen med de andre bidragydere i bogen håber hun, hans råd kan være med til at inspirere læserne.

- Målet med de 125 råd er at inspirere og dele erfaringer fra livet, når det er godt, og når det er hårdt. Dem, vi har samlet, har forskellige baggrunde og befinder sig forskellige steder i livet, og det præger deres svar, som ofte er meget ærlige. Det kan handle om skilsmisser, om at få stress eller at vælge et anderledes familieliv. Det har været spændende at samle de mange råd, og vores håb er, at folk vil få noget ud af at læse dem, siger Mette Skov Hansen.

”Det gode liv – 125 råd til tilværelsen” er udkommet på Kristeligt Dagblads Forlag.

Om bogen: ”Det gode liv. 125 råd til tilværelsen”. Af Mette Skov Hansen og Daniel Øhrstrøm.- Er med bidrag fra: Leonora Christina Skov, Søren Brostrøm, Anne Glad, Rane Willerslev, Kathrine Lilleør, Knud Romer, Ellen Hillingsø, Peter Høeg, Mette Bock, Ole Hartling, Maja Lisa Engelhardt, Villy Søvndal, Dorthe Gerlach, Niels Due Jensen, Khaterah Parwani, Anja Rykind-Eriksen, Sara Slott Petersen, Henrik Wigh-Poulsen, Bettina Aller, Søren Vester, Rebecca Bach-Lauritsen, Anders Laugesen, Lau Højen, Annette Due Madsen og Bent Melchior.

Annonce
Bjerringbro Avis

Bilist glemte at bremse: 46-årig kvinde kørt på skadestuen med ondt i nakken

Annonce
Bjerringbro Avis

Hun har vundet adskillige priser: Nu kommer kendt forfatter til Viborg og fortæller om sin roman, der foregår lige her på egnen

Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Bibliotek får læsehund til børn med læseudfordringer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Formand: Nye varmepriser meldes ud sidst på ugen

Bjerringbro Avis

Hurtig aktion efter tumult og fyring: Varmeværk har fundet sin nye direktør - og det er en gammel kending

Bjerringbro Avis

Kunstværk til knap en million kroner: Snart kommer der strøm på lyskunsten Strøm

Bjerringbro Avis

Kviktest-center flytter i tom Aldi-butik

Bjerringbro Avis

Nybolig-mægler opruster i Randers og Bjerringbro

Bjerringbro Avis

Et dyt, en fuck-finger, en løftet kobling - og en kollision: 75-årig dømt for 'bagatel-agtig' påkørsel af Rasmus Paludan

Bjerringbro Avis

Fortsat succes hos Rydbergs MC i Aidt

Bjerringbro Avis

Ny udvalgsformand: Vi skal arbejde med, når fremtidens skole skal formes

Annonce