Annonce
Bjerringbro Avis

Tidligere uddeler ser tilbage: Det er områdets foretrukne måltidsbutik

Den nu tidligere uddeler, 39-årige Morten Laursen fra Langå, takkede fredag Bjerringbro og kunderne for løbende at komme med gode inputs til ham og Superbrugsens personale. Foto: Eskil Lyngsøe
Fredag sagde uddeler Morten Laursen farvel til Superbrugsen Bjerringbro. Det er en arbejdsplads, han er stolt af, og som nu er klar til at ansætte en ny leder.
Annonce

Bjerringbro: Alt gik sin vante gang i Superbrugsen Bjerringbro fredag formiddag. Slagteren langede kød over disken, varer blev sat på hylderne, og mælk, mel og meget mere fik en tur hen over båndet ved kassen.

Dagen var alligevel ganske særlig, for den var brugsuddeler Morten Laursens sidste i butikken, som han har stået i spidsen for siden april sidste år.

- Det er vemodigt at skulle sige farvel til det gode sammenhold, vi har fået med kunderne, sagde han, da avisen mødte ham fredag formiddag.

Gennem sin tid i Superbrugsen har 39-årige Morten Laursen fra Langå arbejdet for en målsætning, der drejede sig om at gøre sin arbejdsplads til områdets foretrukne måltidsbutik.

- Det er det, vi hele tiden har arbejdet hen imod. Vores sortiment er øget væsentligt, vi har byens største udvalg af økologi, vi har et stort sortiment af lokale varer, og så slår vi jo på, at man i Superbrugsen skal kunne få inspiration til sine måltider, siger han.

Min afløser kommer til at overtage områdets foretrukne måltidsbutik, hvor man er førende på sortiment, og hvor man har et kompetent hold og en sund økonomi

Morten Laursen, tidligere uddeler, Superbrugsen Bjerringbro

Annonce

Kvalificerede fagfolk

Morten Laursen fortæller, at butikken har åbnet 2019 med et flot overskud og med god økonomi. Derudover roser han også sine medarbejdere for deres engagement og høje faglighed.

- Vi har en rigtig god butik og et rigtig stærkt hold, og folk er helt klar over, hvad deres roller er.

Når den nu tidligere uddeler ser tilbage på tiden i Superbrugsen Bjerringbro, tænker han særligt på, at butikken i hans tid fik en helt ny slagter- og delikatesseafdeling, og så er han meget stolt af sine medarbejdere.

- Det, jeg er mest stolt af gennem min tid her, er, at vi har fået skabt det her stærke hold af kvalificerede mennesker. Det er lykkedes os at tiltrække kvalificerede fagfolk fra øverste hylde, siger han.

Annonce

Et nyt eventyr

Da Morten Laursen fredag aften tog med sit personale på Ans Kro for at markere afslutningen, havde han sørget for, at den gulmalede butik var helt klar til at blive overtaget af den kommende uddeler. Coop har for længst slået stillingen op, fortæller han.

- Min afløser kommer til at overtage områdets foretrukne måltidsbutik, hvor man er førende på sortiment, og hvor man har et kompetent hold og en sund økonomi, siger han.

Morten Laursen begynder den 1. juni i sit nye job som købmand i Løvbjerg-butikken på Koldingvej i Viborg. Det var et job, han blev headhuntet til, og et tilbud han ikke kunne sige nej til.

- Når nogen åbner en dør for mig, så er jeg også frisk på at gå ind af den og starte på et nyt eventyr, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Hvem må være her?

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Kirkesølv klar til indvielse

Bjerringbro Avis

Musik: Ibrahim Electric i Viften

Bjerringbro Avis

Nu får Torvegade 6 nyt liv

Annonce