Annonce
112

To mænd efterlyses efter indbrud på kro

Den 13. september var der indbrud på Kongensbro Kro. Nu efterlyser politiet tyvene. Foto: Morten Dueholm
Annonce

Ans: For snart to måneder siden, den 13. september, brød to maskerede mænd ind på Kongensbro Kro og stjal inventar til en samlet værdi af 65.000 kroner.

Midt- og Vestjyllands Politi har nu valgt at offentliggøre overvågningsbilleder og signalementer af de to mænd i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere de mistænkte. Folkebladet har valgt ikke at bringe overvågningsbillederne, men beskrivelserne af de to mænd er:

1. Mand, 18-25 år, cirka 180-185 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var iklædt hvid hættetrøje med reflekser under armene og hvide stropper foran, grå bukser med et sort bælte, et spraglet klæde om munden, grå/hvide sko af mærket Nike med hvid sål. Han var iført arbejdshandsker. Han medbragte en sort skruetrækker med rød farve og en kniv.

2. Mand, 25-30 år, cirka 170-175 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har en spids næse med lang næseryg, sort langt fuldskæg. Han var iklædt grå/blå jakke med hætte og hvide stropper og skrift på venstre ærme, grå bukser og grå arbejdshandsker.

Borgere, der har oplysninger om personernes identitet eller opholdssted, bedes kontakte politiet på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce