Annonce
Bjerringbro Avis

Udtryksfulde malerier og utraditionel keramik i Gudenåhuset

Birgit Gregersen udstiller blandt andet portrætter i Gudenåhuset. PR-foto
Portrætter, blomster og fugle og keramiske sko og tasker møder besøgende i Gudenåhusets udstillingslokale i juli og august.
Annonce

Bjerringbro: Portrætter, blomster og fugle samt keramiske sko og tasker møder besøgende i Gudenåhusets udstillingslokale i sommermånederne juli og august, når Bjerringbro Kunstforening og Gudenåhuset præsenterer billedkunstner Birgit Gregersen og keramiker Ruth Nissen.

Birgit Gregersen er uddannet lærer med linjefag i billedkunst. Senere har hun fulgt kurser på Århus Kunstakademi og på Ærø Kunsthøjskole. - Jeg arbejder mest i serier over bestemte temaer, som er tilbagevendende i kortere eller længere perioder. Det er ofte med mennesker i en eller anden sammenhæng. Andre temaer har været blomster, landskaber og fugle, fortæller Birgit Gregersen. Samtidig arbejder hun med portrætter, som meget ofte er bestillingsarbejder. I den proces er det vigtigt for Birgit at finde frem til et udtryk, som fortæller noget væsentligt om det menneske, der bliver portrætteret.

Ruth Nissen har specialiseret sig i sko og tasker i sjove men genkendelige former, men laver også andre mere traditionelle ting. PR-foto
Annonce

Sko og tasker i keramik

Ruth Nissen har arbejdet med keramik de seneste 10 år og arbejder især med stentøj. Hun har deltaget i undervisningsforløb på blandt andet Århus Kunstakademi og Clay Art, Århus.

Hun har specialiseret sig i sko og tasker i sjove men genkendelige former, men laver også andre mere traditionelle ting, som kan ses i udstillingen. Begge kunstnere er medlemmer af kunstnergruppen De Ellevilde og Birgit Gregersen er desuden medlem af kunstnergruppen Chokoladefabrikken.

Udstillingen kan ses til og med 27. august i Gudenåhusets udstillingslokale i bibliotekets betjente åbningstid: mandag, tirsdag og onsdag kl. 10-18, torsdag og fredag kl. 10-17 samt lørdag kl. 10-13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce