Annonce
Bjerringbro Avis

UIF modtog guirlande-penge

Købmand Herdis Madsen overrakte torsdag en check på 10.000 kroner til formand for Ulstrup IF Ole Krogh. Privatfoto
Annonce

Ulstrup: Før jul havde kæden "Min Købmand" en landsdækkende konkurrence om at lave Danmarks længste guirlande. "Min Købmand" i Ulstrup havde allieret sig med Ulstruphallerne om at organisere en "kædefremstilling", og det lykkedes at fremstille en mere end 14 kilometer lang guirlande, der blev hængt op i butikken. Det udløste en flot 4. plads i konkurrencen og et kontant beløb på 10.000 kroner, som man på forhånd havde valgt, at Ulstrup IF skulle have.

I tillæg hertil har Ulstrup Gravstensforretning givet yderligere 10.000 kroner samt sponseret to ophold af en uges varighed i luksussommerhus for op til 14 personer. En gave Ulstrup IF kan bruge, som man vil.

Det er tanken, at pengene skal bruges til en eller flere aktiviteter til gavn og glæde for især børn og unge i Ulstrup, og idrætsforeningen har igangsat en konkurrence for at få gode forslag fra byens borgere.

Fra "Min Købmand" i Ulstrup lægges der ikke skjul på, at det her også er et forsøg på at gøre byens borgere bevidste om, hvor vigtigt det er, at man handler lokalt, hvis man også fortsat vil have et varieret udbud af butikker i lokalsamfundet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce