Annonce
Bjerringbro Avis

Ulstrup: Februar byder på Hoppeland, fastelavn og MGP i hallerne

Annonce

Ulstrup: Det er februar, og det betyder masser af aktivitet i UlstrupHallerne arrangeret af Ulstrup IF sammen med UlstrupHallerne.

Mandag 10. og tirsdag 11. februar i skolernes vinterferie står den sædvanen tro på stort hoppeland, hvor alle tre haller er fyldt op med hoppeborge, rutsjebaner og masser af andre sjove ting. Der er noget for alle aldre, og der er også et legehjørne for det helt små.

Som noget nyt i år er der også blevet plads til en såkaldt sweeper. Det er en aktivitet, hvor der kører en stang rundt, som man skiftevis skal hoppe over, og komme under, og se hvor længe man kan holde sig oprejst. Der er også mulighed for at bestille buffet både mandag og tirsdag aften.

Søndag 23. februar er der om formiddagen fastelavn med tønder til forskellige aldersgrupper og præmier til de bedste udklædninger.

Lørdag 29. februar holder der stort MGP arrangement med storskærm, rød løber, diskolys, konfettikanon og meget mere.

Her er der mulighed for at klassen kan få en hyggelig aften, eller man kan kigge forbi med sine venner og veninder. Der kan bookes klassebord, og som noget nyt er der også et ungdomsbord for dem, der ikke gider have forældrene med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Annonce