Annonce
Bjerringbro Avis

Unik indblik i lokal succes-virksomhed

Direktør Henrik Høgh samt resten af JPBC i Rødkærsbro inviterer til åbent hus i virksomheden den 17. januar. Arkivfoto: Morten Pedersen
Det går rigtig godt hos Jysk Plade Bearbejdnings Center i Rødkærsbro, så godt at de nu inviterer nysgerrige til et kig bag murene.
Annonce

Rødkærsbro: Der er mulighed for både at se på robotter, der svejser, robotter der tøffer rundt med varer og en hel ny rørlaserskærer, der såmænd blot har kostet 10 millioner kroner, når Rødkærsbro-virksomheden Jysk Plade Bearbejdnings Center A/S, JPBC indbyder alle interesserede til åbent hus den 17. januar.

- Vi vil gerne vise alle, der har lyst og interesse, hvad vores fantastiske virksomhed kan. Jeg tror, der er mange mennesker i Rødkærsbro, der ikke lige ved, hvad vi laver, fortæller direktør Henrik Høgh og fortsætter:

- Derudover har vi faktisk også en anden bagtanke med arrangementet nemlig i forhold til medarbejderrekruttering.

På dagen vil det administrative personale stå klar ved indgangen og tage imod gæster, der vil blive budt på en rundvisning i den store maskinpark.

Gæsterne får også mulighed for at opleve en demonstration af de teknikker, de mange højteknologiske maskiner udfører.

Her kan man eksempelvis møde den selvkørende robot "Alma", der tøffer rundt i de mange store haller med varer på "ryggen". Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce

Også for skoler

Som nævnt tidligere vil den nye rørlaser også være i fuld produktion hele dagen, og de heldige kan få en lille gave produceret af rørlaseren med hjem.

Jysk Plade Bearbejdnings Center har for tiden 64 ansatte, og alle medarbejdere vil være til stede på dagen og stå klar til at tage imod og give et indblik i rejsen for de mange forskellige plade- og rørprodukter, der hver dag tager form i JPBCs produktionshaller.

Foruden naboer, bysbørn og andre nysgerrige, så har virksomheden også inviteret sine kunder samt underleverandører.

- Derudover opfordrer vi også de lokale skoler til at gribe chancen og kigge forbi med deres elever til en lærerig dag, siger Henrik Høgh.

Alle kan se frem til en spændende dag, og skulle man blive småsulten, så byder JPBC også på en ”ristet med det hele” fra Danmarks bedste pølsevogn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce