Annonce
Bjerringbro Avis

Vådt og tungt arbejde: Julehuse fik en håndsrækning fra Sparekassen

Det regnede en hel del, men ikke desto mindre var sparekasse-folket klar på at hjælpe med at få stillet byens julehuse op i gågaden tirsdag formiddag. Foto: Christine Krüger Hansen
Sparekassens 190 ås fødselsdag blev fejret med hårdt, og vådt, arbejde i gågaden, da julehuse og bychef fik en hjælpende hånd.
Annonce

Bjerringbro: Tirsdag den 26. november var døren ind til Sparekassen Kronjylland i Bjerringbro lukket og låst. Det skyldes, at Sparekassen på landsplan fejrede sin 190 års fødselsdag, og i den forbindelse havde besluttet sig for at lukke alle afdelinger og fejrer dagen ved at udføre frivilligt arbejde i de respektive lokalområder.

I Bjerringbro lagde de fire mænd fra den lokale sparekasse ud med at give bychef Lars Christiansen en hånd med at sætte byens to julehuse op i gågaden.

Aftalen var ikke blevet afstemt med vejrguderne, og derfor havde alle trukket i regntøj, og under ganske våde forhold fik afdelingsdirektør, Jesper Elkjær, souschef Anders Møller Steffensen, kunderådgiver Jørgen Nyvang og erhvervsmedarbejder Ove Jacobsen sammen med Lars Christiansen samlet de to huse, der skal stå i gågaden i julemåneden.

Foruden alt regnen var det en tung opgave, som til fulde krævede alle mændenes kræfter.

- Jeg er enormt taknemmelig for, at Sparekassens folk vil hjælpe med at stille julehusene op, for det havde ellers været en udfordring at få dem samlet. Vi er jo ved at få opbygget et korps af frivillige bypedeller, som på sigt kan påtage sig sådan en opgave som denne, men dertil har vi endnu ikke fået nok tilslutning, så derfor kommer det som en kæmpe hjælp, en appelsin i en turban, at sparekasse-folket tilbød deres hjælp, siger Lars Christiansen og tilføjer:

- Og her er der da virkelig også tale om, at det, de gør, hjælper rigtig mange.

Arbejdet for sparekasse-folkene var dog ikke overstået efter denne opgave.

- Mens vi har arbejdet med julehusene har vores to kvindelige kollegaer været på Skovvænget og hjulpet i plejehjemmets lille købmandsbutik, og senere i dag skal vi alle ud og hjælpe med at rydde op og vinterklargøre tennisbanerne her i Bjerringbro for til sidst at slutte af i Ulstrup på Dannebropladsen, der også trænger til hjælp, fortæller Anders Møller Steffensen med et smil.

Hvor mange mænd skal der egentlig til for at få et tag på et julehus til at sidde ordentligt?
Det var tungt arbejde at få taget på julehuset.
Der bæres..
Der løftes....
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Hvem må være her?

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Kirkesølv klar til indvielse

Bjerringbro Avis

Musik: Ibrahim Electric i Viften

Bjerringbro Avis

Nu får Torvegade 6 nyt liv

Annonce