Annonce
Bjerringbro Avis

Vaccinationssucces hos lokalt lægehus

90 procent af alle borgere på 12 år og opefter er nu blevet vaccineret mod Covid-19 i hele Region Midtjylland. Vaccination. Nål. Stik i armen. Foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt
Lægehus havde travlt med at vaccinere i weekenden.

Bjerringbro: Vaccinationssucces. Det kan man kalde forrige lørdags arbejde hos Lægerne  Klinikgården i Bjerringbro, hvor 261 mennesker blev vaccineret mod covid-19. Allerede før weekenden arbejdede lægerne i det lokale lægehus om aftenen og vaccinerede mange. Og mandag inden jul  havde lægehuset vaccineret i alt 670 personer.

Alle de vaccinerede havde i forvejen bestilt tid til vaccinationen, så man undgik at have for mange mennesker til at stå og vente.

Læge Poul Olesen glæder sig over den store interesse for at blive vaccineret, og lørdag blev folk fordelt i lægehusets forskellige lokaler inklusive frokoststuen.

Annonce

- Lørdag kunne vi have vaccineret dobbelt så mange. Men når folk efter vaccinationen skal sidde et kvarter og vente, så kunne vi ikke tage flere ind, for folk skal jo ikke stå ude og vente, når det er er så koldt, siger Poul Olesen.

Lørdag kunne vi have vaccineret dobbelt så mange. Men når folk efter vaccinationen skal sidde et kvarter og vente, så kunne vi ikke tage flere ind, for folk skal jo ikke stå ude og vente, når det er er så koldt.

Poul Olesen, Lægerne Klinikgården.

Langt de fleste er i forvejen patienter hos Lægerne Klinikgården.

- Der var enkelte, som var på besøg i byen, som benyttede sig af muligheden for at blive vaccineret. Men der var en hyggelig stemning, og folk var også glade for at kunne blive vaccineret, siger Poul Olesen.

Lægerne Klinikgården holder også ekstra åbent mellem jul og nytår, så folk kan blive vaccineret der. Poul Olesen vurderer dog, at "trykket er ved aftage", som han siger.


Annonce
Bjerringbro Avis

Bilist glemte at bremse: 46-årig kvinde kørt på skadestuen med ondt i nakken

Annonce
Bjerringbro Avis

Hun har vundet adskillige priser: Nu kommer kendt forfatter til Viborg og fortæller om sin roman, der foregår lige her på egnen

Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Bibliotek får læsehund til børn med læseudfordringer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Formand: Nye varmepriser meldes ud sidst på ugen

Bjerringbro Avis

Hurtig aktion efter tumult og fyring: Varmeværk har fundet sin nye direktør - og det er en gammel kending

Bjerringbro Avis

Kunstværk til knap en million kroner: Snart kommer der strøm på lyskunsten Strøm

Bjerringbro Avis

Kviktest-center flytter i tom Aldi-butik

Bjerringbro Avis

Nybolig-mægler opruster i Randers og Bjerringbro

Bjerringbro Avis

Et dyt, en fuck-finger, en løftet kobling - og en kollision: 75-årig dømt for 'bagatel-agtig' påkørsel af Rasmus Paludan

Bjerringbro Avis

Fortsat succes hos Rydbergs MC i Aidt

Bjerringbro Avis

Ny udvalgsformand: Vi skal arbejde med, når fremtidens skole skal formes

Annonce