Annonce
Bjerringbro Avis

Valentinsdag: Kører ud med glæde og kærlighed

Hos Guldregn i Bjerringbro håber de fire blomster-kvinder, at det bliver en god Valentinsdag. fra højre er det : Bodil Lejsgaard, Birthe Søby, Susi Nørgaard og Schannie Lybek Jensen. foto: Christine Krüger Hansen 
Blomsterforretning er klar til Valentinsdag på trods af corona.
Annonce

Bjerringbro: Selv om alt ikke er som det plejer, er der stadig nogle ting, vi holder fast i. Vores højtider samt andre mærkedage er et eksempel, og det kan blomsterforretningen Guldregn godt mærke. Butikken har endnu ikke sendt nogle medarbejdere hjem men har stadig åbent hver dag, og når der den 14. februar er valentinsdag, har forretningen også ekstra åbent.

- Vi gør os jo altid mange tanker inden en højtid eller en anden festlig lejlighed i forhold til tema, farver og udsmykning, og det er ikke nogen hemmelighed, at vi har tænkt og talt ekstra meget om valentinsdag, i og med at vi er i en tid, hvor så stor en del af samfundet er lukket ned, siger indehaver Bodil Lejsgaard.

Normalt har blomsterbutikken mange kunder på valentinsdag og mange ordrer, men i år falder den oprindeligt amerikanske kærlighedsdag på en søndag.

- Vi oplever ofte, at mange bestiller en buket til konen eller kæresten og vil have den leveret på arbejdspladsen eller på skolen, så kollegaer og kammerater også ser, at man har været generøs. Derfor er jeg lidt i tvivl om, der stadig vil blive bestilt lige så mange buketter i år, siger Bodil Lejsgaard.

Rød er kærlighedens farve, så naturligvis kan man hos guldregn få en fantastisk smuk og rød buket til valentinsdag. Foto: Christine Krüger Hansen

Hun og og hendes personale tror dog på det og har sat alle sejl til, for at det skal blive en fantastisk valentinsdag.


Corona har betydet, at gartnerierne, i eksempelvis Holland, hvor vi får de fleste af vores blomster fra, har skåret deres produktion ned, fordi de har haft svært ved at få deres blomster distribueret, og der bliver heller ikke fløjet så mange blomster fra Sydamerika ind, som der plejer

Bodil Lejsgaard, indehaver af Guldregn i Bjerringbro


- Vi prøver at gøre opmærksom på os selv og på dagen, og så håber vi også, at fordi folk er hjemmearbejdende, så har de tiden til at opdage dagen og få bestilt en buket eller en æske chokolade, samtidig med at det her corona måske gør, at folk har et ekstra behov for at glæde andre, siger Bodil Lejsgaard.

Annonce

Færre blomster

Hun tror også, at folk måske kunne finde på at betænke andre end bare kæresten, konen eller manden.

- Man kan jo også sagtens sende en buket til sin bedstemor denne dag, siger hun med et smil.

Sædvanen tro er temaet for valentinsdag kærlighedens farver som rød, lyserød og creme. Udvalget bliver til gengæld ikke helt så stort, som det plejer.

- Corona har betydet, at gartnerierne, i eksempelvis Holland, hvor vi får de fleste af vores blomster fra, har skåret deres produktion ned, fordi de har haft svært ved at få deres blomster distribueret, og der bliver heller ikke fløjet så mange blomster fra Sydamerika ind, som der plejer, fortæller Bodil Lejsgaard.

Foruden en åben butik - både lørdag og søndag i denne uge, så søger Guldregn også for at leverer blomster og chokolade til dem, der bestiller via telefon eller nettet.

Man kan også få blomster, der er smukt anrettet i et hjerte. Foto: Christine Krüger Hansene

- Vi lever gratis i denne corona-tid og nyder, at netop vi kan køre ud med glæde og kærlighed, siger Bodil Lejsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Orgelkoncert i Bjerringbro Kirke

Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Annonce