Annonce
Rundt om Viborg

Vandhunde må vente: Åbning af friluftsbad har lange udsigter

Det bliver en kort sæson, hvis friluftsbadet i Hammershøj, som det ser ud nu, først kan genåbne i løbet af august. Arkivfoto: Preben Madsen
Midtjysk Friluftsbad i Hammershøj har undersøgt, hvornår det må åbne, og svaret er midt i august.
Annonce

Hammershøj: På grund af restriktionerne i forhold til corona-smitte kom badesæsonen i Midtjysk Friluftsbad i Hammershøj aldrig i gang. Det ser ud til, at det meste af sæsonen må opgives for Midtjysk Friluftsbad, for nu lyder meldingen, at det først er midt i august, at det kan forventes, at friluftsbadet får lov til at åbne.

Friluftsbadet skriver på sin facebook-side, at man har kontaktet Sundhedsstyrelsen og politiet for at få uddybet retningslinjerne i forhold til genåbning af badet. Både Sundhedsstyrelsen og politiet bekræfter, at selv om friluftsbadet er en udendørs facilitet, er det en del af genåbningens fase fire, der begynder i løbet af august.

Genåbningens fase fire omfatter blandt andet diskotekter og natteliv og indendørs sport og fritid som fitnesscentre, badelande og svømmehaller, og friluftsbade kommer altså også under denne kategori.

"I bestyrelsen er vi selvfølgelig utrolig kede af, at vi ikke kan åbne for vores dejlige bad for sommerens badeglade gæster ligesom vi plejer," skriver friluftsbadet.

For at begrænse udgifterne har badet stoppet klargøringen af vand, men man er i stand til at blive klar til at åbne i løbet af to uger, hvis retningslinjerne skulle blive lempet, og åbningen kan fremskyndes.

Annonce

Støtte-bidrag til badet

Der er i øvrigt mulighed for, at man kan støtte Midtjysk Friluftsbad økonomisk, hvis man har lyst til det, ved at indbetale et beløb på badets mobilpay-nummer. Flere af badets sædvanlige brugere har udtrykt deres ønske om at kunne give støtte til badet.

Lukningen frem til genåbningens fase fire omfatter også udlejningen af badet til private arrangementer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Annonce