Annonce
Bjerringbro Avis

Vender tilbage til rødderne: Gadens Gourmet overtager Torvegrillen

Christian Rasmussen, der er indehaver af Gadens Gourmet, overtager Torvegrillen 1. maj. Foto: Christine Krüger Hansen
Christian Rasmussen, der allerede driver Gadens Gourmet i Ulstrup og Langå, kan sagtens se et potentiale i Torvegrillen, som han overtager 1. maj

Bjerringbro: - Når der er en god mulighed, så skal man udnytte den.

Sådan siger Christian Rasmussen om overtagelsen af Torvegrillen i Bjerringbro, der fra 1. maj bliver en del af hans virksomhed Gadens Gourmet.

Torvegrillen, der ligger midt på torvet i Bjerringbro, har i et par år været drevet under navnet Torvets Køkken af Birgitte Nyboe Christensen, men hun valgte at lukke i sidste uge.

Annonce

Christian Rasmussen åbnede den første forretning med takeaway i Ulstrup i 2018, og når han overtager Torvegrillen i maj, bliver det hans tredje lokation.

Der er nemlig i den grad fut under fødderne på Christian Rasmussen og fart over feltet, for det er blot to uger siden, at han åbnede sin anden forretning med navnet Gadens Gourmet.

- Den dag, jeg åbnede i Langå, solgte jeg over 600 stjerneskud. Det var totalt surrealistisk, siger han.

For Christian Rasmussen bliver overtagelsen af den fine bygning på Torvet i Bjerringbro lidt som at komme hjem.

- Den gang Keld Nielsen ejede og drev Torvegrillen, arbejdede jeg for ham, så jeg kender Torvegrillen rigtig godt og ved, hvad den kan præstere, siger Christian Rasmussen, der længe har undret sig over, at der ikke er nogen, der har udnyttet stedets fulde potentiale.

Birgitte Nyboe Christensen har lukket Torvets Køkken. Nu gør hun rent, så stedet er klar, når Christian Rasmussen rykker ind 1. maj. Foto: Christine Krüger Hansen

Derfor har han også besluttet sig for, at Torvegrillen skal føres tilbage til 'rødderne' og Bjerringbro-folket kan forvente, at der igen vil blive langet sydende pølser og gode burgere hen over disken i pølsevognen.

- Jeg ved, hvad den kan præstere, så nej jeg er ikke bekymret, siger han og fortsætter:

- Planen er, at Torvegrillen åbner om formiddagen, så der er middagsservering.

I starten vil han stå der selv, men han er en travl mand, og derfor er han begyndt at søge ekstra personale.


Vi er flyttet ind i det, der engang var bageriet i Bredgade, og her har vi fået et godt stort køkken, modsat hvad vi havde i Ulstrup, hvor vi har indrettet det gamle kølerum til køkken

Christian Rasmussen, indehaver af Gadens Gourmet


Med tre forretninger i henholdsvis Ulstrup, Langå og Bjerringbro samt en lang række skoler, som han leverer mad til og og syv ansatte, går det stærkt.

Christian Rasmussen har været pølsemand i mange år - primært med mobile pølsevogne, som han kørte ud til festivaller og andre store arrangementer med.

- Det fik ligesom en ende for et stykke tid siden på grund af corona, og det er da også en af årsagerne til, at jeg har valgt at satse på Gadens Gourmet, siger han, der som sagt åbnede den første butik på hovedgaden i Ulstrup i 2018.

Ja-tak tilbud

Da han indviede butikken, der ligger i den gamle osteforretning, havde han åben for udlevering af ja-tak tilbud to gange om ugen. I dag er det fem gange om ugen i både Langå og Ulstrup, og sådan bliver det også i Bjerringbro.

- Selvom det bliver en traditionel pølsevogn, så kan man også få dagens middag samt hente ja-tak tilbud på torvet, fortæller Christian Rasmussen, der også er leveringsdygtig indenfor mad ud af huset til større og mindre selskaber.

En af årsagerne til, at Gadens Gourmet åbnede i Langå, var beliggenheden.

- Vi er flyttet ind i det, der engang var bageriet i Bredgade, og her har vi fået et godt stort køkken, modsat hvad vi havde i Ulstrup, hvor vi har indrettet det gamle kølerum til køkken, fortæller Christian Rasmussen.

Han lægger stor vægt på, at hans mad er forarbejdet af gode råvarer, og pølserne, der fremover langes hen over disken på torvet i Bjerringbro, kommer eksempelvis fra Pølsemageriet i Grauballe.

- Vi laver også vores egen burgerdressing og sylter vores egne agurker, siger han, der har udviklet på klassikerne og også tilbyder et varieret udbud indenfor dagens ret.

- Det er ikke stuvet hvidkål og frikadeller, vi serverer, for det kan alle stort set lave. I dag har vi for eksempel marokkansk inspireret middags-platte, siger Christian Rasmussen med et smil.

Han satser på, at han skal bruge lidt tid på at gøre klar, når han overtager nøglerne til Torvegrillen 1. maj, men at han senest er klar til at åbne midt i maj.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Villaindbrud på Ilsøvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Gratis golf til seniorer

Bjerringbro Avis

Krydsordsvindere

Annonce