Annonce
Bjerringbro Avis

Venstres tredje kandidat er en gammel kending

Esben Tøttrup lykønskes med kandidaturet til Kommunalvalget den 16. november 2021 af formand for Venstre i Bjerringbro Keld T. Jørgensen
Endelig lykkedes det for for Venstre at holde en generalforsamling og opstillingsmøde, hvor partiforeningen også fik valgt en tredje kandidat til kommunalvalget i november.

Bjerringbro: Langt om længe lykkedes det at afvikle generalforsamling i Venstre i Bjerringbro. Tre udskydelser måtte der,til inden corona-restriktioner tillod et møde.

Fra Venstres Landsorganisation blev der kompenseret fra de lokale vedtægter. Generalforsamlingen skulle blot være afholdt inden udgangen af maj måned – og det nåede man lige akkurat.

Venstre i Bjerringbro brugte 2020 på at gøre klar til kommunalvalget og afholdt i november sidste år opstillingsmøde, hvor to ud af tre kandidater blev valgt. Det blev de to nuværende byrådsmedlemmer Kim Dongsgaard og Niels Jørgen Ottesen, der blev valgt, og som dermed er klar til en periode mere i byrådet - om vælgerne vil det.

Annonce

I forbindelse med generalforsamlingen gennemførtes også runde to af opstillingsmødet for at finde den tredje kandidat, og det blev Esben Tøttrup, som modtog opstilling på opfordring fra bestyrelsen og blev valgt som den tredje kandidat.

- Jeg har tidligere udtalt, at det var sidste gang, jeg stillede op, men lysten og energien til at søge indflydelse og påvirke det lokale, den er stadig intakt, så derfor har jeg med ydmyghed modtaget opstilling og valg endnu engang, fortæller Esben Tøttrup.

Esben Tøttrup er således en gammel  kending, og har også tidligere siddet i byrådet, dengang det hed Bjerringbro Kommune.

- Esben Tøttrup har været med i flere omgange. Med hans erfaring og lokalpolitiske indsigt ser vi at der er gode muligheder for vælgernes opbakning til hans kandidatur. Esben er ikke en ”hr.-hvem-som-helst”. Han går ind i opgaven med stort engagement og fighter-vilje”, siger Keld T. Jørgensen, og fortsætter:


Jeg har tidligere udtalt, at det var sidste gang jeg stillede op, men lysten og energien til at søge indflydelse og påvirke det lokale – den er stadig intakt

Esben Tøttrup, byrådskandidat for Venstre i Bjerringbro


- Fra vælgerforeningen vil vi støtte 100 procent op og arbejde for, om muligt, at kunne vinde tre sæder i det nye byråd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Bjerringbro Avis

25-års jubilæum

Bjerringbro Avis

Veterantræf i Ans

Annonce