Annonce
Bjerringbro Avis

Vil tjene millioner på vafler: Bjerringbro-drenge med hede isdrømme

Bag Vaffelbaronerne står de tre tidligere Bjerringbro-drenge, Aksel Christensen Silva, Christian Rod og Nithu Thava. Her står de sammen med medindehaver Alexander Baden (længst til højre). Pressefoto
Tre unge mænd, som alle kommer fra Bjerringbro, har inden for det seneste år opbygget virksomheden Vaffelbaronerne, som er godt i gang med at indtage landet med sit søde vaffelkoncept.
Annonce

Bjerringbro: Tre tidligere elever fra Bjerringbro Gymnasium har givet sig selv den fornemme titel af baroner. De er dog ikke den slags adelsmænd, der sidder på et slot og mænger sig med samfundets øverste klasser.

De er Vaffelbaronerne.

De tre tidligere BG-elever er 26-årige Aksel Christensen Silva, 21-årige Christian Rod og 27-årige Nithu Thava, og under navnet Vaffelbaronerne er de gået sammen i ambitionen om at skabe sig et vaffelimperium.

Deres virksomheds primære salgsvare er de såkaldte Bubble Waffles (boblevafler, red.), som de fylder med is og andre lækre sager. De unge mænd startede deres firma sidste sommer, og i dag kan man allerede nyde deres vafler på 35 forskellige caféer og isbarer lige fra Skagen til Falster og fra Hvide Sande til Dyrehavsbakken.

Annonce

Flere tiltag kommer

Aksel Christensen Silva og Nithu Thava har været bedste venner siden børnehaveklassen, og sammen har de gået i folkeskole og på gymnasiet i Bjerringbro, hvor de også har haft det meste af deres opvækst.

Alle de tre unge mænd deler passionen for iværksætteriet, og det var sådan set et rent tilfælde, at de stødte på Bubble Waffles-konceptet.

Bubble Waffles endte med at være indgangen til et marked, som de tre partnere ser et stort potentiale i at kunne bidrage til med deres passion for at skabe gode oplevelser. Deres spidskompetence er ifølge dem selv at udvikle, rådgive og implementere vaffelkoncepter til ishuse i hele landet.

I begyndelsen kørte de tre gode venner rundt i en isvogn i det meste af Jylland og solgte boblevafler i samarbejde med isbutikker, men der gik ikke længe, før de mærkede en stor efterspørgsel efter konceptet.

Siden har Vaffelbaronerne fået lavet deres egen vaffelmiksopskrift specielt til formålet. Virksomheden er også indgået i et samarbejde med isgiganten Frisko, og der er stadig flere tiltag i ærmet, lyder det fra de lokale iværksættere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce