Annonce
Bjerringbro Avis

Virus får skole til at aflyse fest

Der bliver ingen fest i aulaen på Bøgeskovskolen den 12. marts. Skolefesten er aflyst på grund af coronavirus. Arkivfoto: Morten Pedersen
Bøgeskovskolen aflyser sin traditionelle skolefest på grund af frygt for coronavirus.
Annonce

Bjerringbro: Der bliver ingen skolefest på Bøgeskovskolen. Det ligger klart, efter at skolebestyrelsen i samråd med ledelsen på Bøgeskovskolen i weekenden besluttede at aflyse festen, der ellers skulle have fundet sted den 12. marts.

- På grund af Sundhedsstyrelsens seneste anbefalinger omkring coronavirus har vi besluttet af aflyse skolefesten, siger bestyrelsesmedlem Henrik Lauridsen.

Skolefesten på Bøgeskovskolen bliver holdt hvert år, og det er første gang nogen sinde, at man har valgt at aflyse den. Det er elevrådet, forældrerådet samt skolebestyrelsen, der står som arrangører af festen, som er for eleverne i indskolingen og på mellemtrinnet og elevernes forældre.

Forældrerådet står normalt for en række forskellige aktiviteter og sammen med indgangsbillet og salg i boder, giver det et overskud, som senere uddeles af elevrådet til diverse formål på skolen.

Antallet af deltagere ved festen ligger normalt på omkring 600 mennesker, men selvom det er under de 1000, som ellers af Sundhedsstyrelsen er anset for at være det tal, man skal gå efter, når man tale rom aflysninger, vælger Bøgeskovskolen alligevel af aflyse.

- Der er rigtig mange af elevernes forældre, der rejser en del i forbindelse med jobbet, og vi føler også bare som skole, at vi skal tage vores del af ansvaret, siger Michael Jensen, der er afdelingsleder på Bøgeskovskolen.

Beslutningen har en lang række konsekvenser foruden en masse skuffede elever.

- Umiddelbart er der en masse logistisk arbejde, vi nu skal i gang med i forbindelse med aflysningen. Vi skal have betalt alle pengene fra indgangs-billetterne tilbage til forældrene og have afbestilt al maden, fortæller Michael Jensen, der kalder beslutningen brandærgerlig.

Han håber dog på, at festen kan holdes på et senere tidspunkt på skoleåret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

bjBarokmusik i kirken

Annonce