Annonce
Bovbladet

Anlægsarbejde lukker cricket-bane hele foråret

Bov IF cricket må undvære sin hjemmebane hele foråret. Klubben vil gerne nivellere banen med jord, der bliver til overs fra anlæggelsen af en kunstgræsbane ved Grænsehallerne i Kruså. Foto: Claus Thorsted

Bov IF fodbold anlægger en kunstgræsbane. Projektet får også indflydelse på Bov IF cricket, der gerne vil anvende den afgravede jord fra fodboldbanen til at nivellere cricket-banen. Men anlægsarbejdet vil vare hele foråret.

Annonce

Kruså: Cricket-holdene i Bov IF må indstille sig på, at samtlige kampe i foråret foregår på udebane, eftersom banen ved Grænsehallerne på grund af entreprenør-arbejde ikke når at blive klar til sæson-starten.

Cricket-banen er nemlig blevet en del af et større projekt på sportspladsen, forklarer Folke Kryger.

Bov IF fodbold regner med at kunne etablere en kunstgræsbane i løbet af de kommende måneder. I den forbindelse skal der flyttes en del jord.

- Vi afventer svar fra kommunen, om vi kan få lov til at flytte den jord over på cricket-banen, så den kan blive nivelleret. Vi skal stadig have en stor bulldozer på for at gøre banen helt jævn, men det kan tidligst ske efter 1. april. Og vi kan ikke nå at så græs så banen bliver spilleklar til forårs-sæsonen, erkender Folke Kryger.

Klubben arbejder derfor på at lægge alle kampe i foråret på udebane. Til gengæld kommer alle kampe i efterårs-sæsonen så til at foregå i Kruså.

Annonce

Flytte kampe

En anden mulighed var at flytte hjemmekampene til Blans, hvor Sønderborg Kommune netop har etableret en cricketbane med kommunal støtte på 250.000 kroner.

- Eller til Husum, hvor cricketklubben gerne vil hjælpe Bov IF cricket, hvis det kan lade sig gøre - og hvis det ikke går ud over klubbens egne to seniorhold.

Bov IF cricket mangler stadig godt 100.000 kroner for at kunne gøre anlægsarbejdet færdigt.

Projektet er allerede støttet med 25.000 kroner fra BHI Fonden, 10.000 kroner fra I.P. Nielsen fonden, 2.000 kroner fra Kreditbanken i Aabenraa, 10.000 kroner fra Sydbank og 50.000 kroner fra Aabenraa Kommune. Senest har også Aabenraa Fritidsråd bidraget med 50.000 kroner til formålet.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce