Annonce
Bovbladet

Apoteket flytter ind i SuperBrugsen

SuperBrugsen indretter en afdeling til Padborg Apotek. skitsetegning
SuperBrugsen i Padborg rummer både brugsforretning og bageri - fra maj næste år rykker også apoteket ind. Kundestrøm til Torvecenteret sikres, lyder forhåbningerne.

Padborg: Apoteket i Padborg og SuperBrugsen Padborg indgår et tæt samarbejde fra 1. maj næste år. Meget tæt endda. Apoteket flytter nemlig ind i SuperBrugsen Padborg, hvor der indrettes en helt egen afdeling - en såkaldt shop-i-shop løsning.

Det bekræfter apoteker Anna Marie Bucka og uddeler Peter Damgaard Madsen i en fælles pressemedelelse.

- Vi har set mange kollegaer, der har gjort det med stor succes. Kunderne er rigtig glade for at de nemmere kan komme til et apotek, og samarbejdet styrker begge butikker, siger Anna Marie Bucka.

Peter Damgaard Madsen supplerer:

- Ved at styrke begge butikker, vil vi sikre at kunderne i Padborg i mange år frem har nem adgang til dagligvarer og apotekervarer på trods af øget pres fra net- og grænsehandel, siger uddeleren, der nu har tre butikker under samme tag.

For ud over SuperBrugsen Padborg og snart Padborg Apotek rummer lokalerne også en afdeling af Nielsens Bageri, som flyttede ind allerede i 2015.

- Sammen vil vi sikre en stor kundestrøm til Torvecenteret, som forhåbentligt vil styrke de omkringliggende butikker, mener Peter Damgaard Madsen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce