Annonce
Bovbladet

Det spiller for musikken i Kollund

Torben Rogat er sikker på, at mange mindre bysamfund som Kollund er klar til levende musik.

Bandet GAZVæRk genoptager missionen med at bringe musik ud til de små bysamfund. Koncert i Kollund udsolgt på under et døgn.

Annonce

Det var en gedigen succes, da bandet GAZVæRK, som har rødder i Kruså, sidste år i et forsøg på at skabe mere musikalsk liv i i kommunens landsbysamfund arrangerede en koncert i Kollund Forsamlingshus. Koncerten var udsolgt og tilbagemeldingerne begejstrede. Den 12. november gentages succesen, og på mindre end 24 timer var billetterne revet væk.

- Der har været en helt vanvittig interesse, og man kan virkelig mærke, at det er noget, folk har set frem til. En oplevelse, man gerne vil have igen, siger Torben Rogat, der er guitarist i GAZVæRK.

- Når interessen er så stor for et arrangement som det her, så er der for få af den slags.

Fortsætter med vest

Planen var også, at GAZVæRK ville fortsætte misionen med at skabe mere liv i de mindre bysamfund og give indbyggerne mulighed for at musikalske oplevelse, de ellers skulle køre langt efter.

Desværre satte to rygoperationer en stopper for Torben Rogats medvirken til det.

- Når koncerten i Kollund er overstået, arbejder vi sammen med bandet No Excuse på et lignende koncertarrangement i Vester Sottrup. Vi håber, vi kan komme videre herfra og at projektet kan bære andre steder end lige her i lokalområdet, hvor vi har stor opbakning, fortæller Torben Rogat.

Lang venteliste

Der er meget få musikarrangementer uden for Aabenraa og Sønderborg, og derfor er der "marked" for at afholde koncerter i de mindre bysamfunds forsamlingshuse.

- Det er en anden måde at dyrke kulturen på, mener Torben Rogat.

Der er plads til 149 koncertgæster i Kollund Forsamlingshus, men GAZVæRK-forsangeren vurderer, at der kunne være solgt yderligere 100 billetter til koncerten, som udover GAZVæRK også byder på No Excuse og Twins Of June.

- Vi har mellem 40 og 50 mennesker på venteliste til billetter.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce