Annonce
Bovbladet

EM-håndbold resulterede i køb af firma

Hans Henrik Hesse (t.h.), Byggemester i Haderslev, har købt Padborg Maskinsnedkeri. Tidligere ejer Robbi Hansen bliver daglig leder. Foto: Jan Sternkopf

Hans Henrik Hesse, indehaver af Byggemester i Haderslev, og Robbi Hansen, Padborg Maskinsnedkeri, snakkede andet end håndbold under et ophold i Paris. Hans Henrik Hesse har nu købt Padborg Maskinsnedkeri.

Annonce

Padborg: En tur til Paris for at se på EM-håndbold i januar har nu resulteret i, at Padborg Maskinsnedkeri skifter ejer. 38-årige Hans Henrik Hesse, indehaver af virksomheden Byggemester i Haderslev har med virkning fra 1. juli overtaget Padborg Maskinsnedkeri.

Hans Henrik Hesse og nu tidligere indehaver af Padborg Maskinsnedkeri Robbi Hansen fik i sidste uge afsluttet overtagelesesforhandlingerne og sat underskrift på kontrakten.

- Vi er begge håndværkere og var som sådan inviteret af Bygma for at se EM-håndbold i Paris. Jeg er egentlig ikke så meget til håndbold, men det blev alligevel til et par gode dage med kollegerne. Det endte med at Robbi Hansen og jeg fik talt om helt andre ting end håndbold. Efter at vi så kom hjem igen gik der lige et par måneder, inden vi stak hovederne sammen igen. Så gik det til gengæld rimeligt hurtigt - halvanden måned, så havde vi det hele på plads, fortæller Hans Henrik Hesse.

Padborg Maskinsnedkeri skifter navn til Byggemester. Og Robbi Hansen fortsætter som daglig leder.

- Jeg har haft firmaet i 14 år. Det blev stiftet i 1977 af Helmuth Thomsen og Poul Klindt. Jeg glæder mig til at fortsætte med de opgaver, jeg kender fra mine mangeårige erfaringer i faget. Og så kan jeg se frem til de nye spændende projekter, som vi som Byggemester nu kan varetage, lyder det fra Robbi Hansen.

Med købet vokser Byggemester til ti medarbejdere, der klarer alt indenfor snedker-, tømrer- og glarmesterarbejde samt køkkenmontage, idet Hans Henrik Hesse er medejer af Aubo Køkken og Bad i Haderslev.

Hidtil har begge firmaer hver især været meget lokale - men med den nye konstruktion kan man dække det meste af Sønderjylland.

- Desuden vil vi kunne tilbyde endnu større byggeopgaver end hidtil. Ti medarbejdere og seks montagebiler - kombineret med en voksende maskinpark - gør Byggemester stærk på alle typer opgaver. Desuden er vi mere fleksible med 8-10 medarbejdere end med to-tre stykker. En del af de opgaver, vi får ind, skal laves hér og nu, blandt andet for boligforeningerne - og når man er flere, så er det lettere at trække en mand ud til det, påpeger Hans Henrik Hesse.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce