Annonce
Bovbladet

Krone ScanBalt udvider igen i Padborg

Krone ScanBalt udvider sit domicil i Padborg. De vil betyde bedre faciliteter for både kunder og medarbejdere, fastslår adm. direktør Jan Knudsen. PR-foto
Annonce

Padborg: For tredje gang siden 2013 udvider en af landets største trailervirksomheder, Krone ScanBalt, sit domicil i Padborg, fremgår det af en pressemeddelelse.

Denne gang udvides det 1000 kvadratmeter store hovedkontor med 420 kvadratmeter, hvortil kommer opførelsen af en servicehal på 660 kvadratmeter. Bag opførelsen står Alterna Huse i Rødekro.

Projektet, der skal stå færdigt 1. august, beløber sig til godt 7,5 millioner kroner og betyder, at afdelingerne Krone Fleet og Krone Used rykker ind i de nye lokaler, mens nyvognsafdelingen får mere plads i det hidtidige byggeri.

Udover mere plads til medarbejderne indrettes nye kantinefaciliteter, områder til chauffører, mødelokaler og et større reception- og lounge-område.

Samtidig med det nuværende hovedkontor råder Krone ScanBalt over 1900 kvadratmeter lagerfaciliteter og et samlet udendørsareal på 78.000 kvadratmeter.

Organisationen i Padborg er en del af den tyske Krone-koncern. Den har ansvaret for salget af nye trailere til transportsektoren i Danmark, Estland, Litauen og Letland. Samlet består den danske koncern af 70 medarbejdere.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce