Annonce
Bovbladet

Kruså Camping er sat til salg

Susanne Nielsen har drevet Kruså Camping i 13 år. Efter en skilsmisse er det nu tiden til at kome videre. Hun har derfor sat Kruså Camping til salg. Foto: Jan Sternkopf

For 13 år siden tog Susanne Nielsen springet som ejer af en campingplads. Nu er det tiden at komme videre. Pladsen er derfor sat til salg.

Annonce

Kruså: Efter tretten år som indehaver af Kruså Camping er Susanne Nielsen i færd med at rykke teltpælene op, så at sige. Hun har nemlig sat Kruså Camping til salg.

- Efter at jeg blev skilt er det svært at få tiden til at slå til. Men faktisk ville jeg have solgt allerede inden vi blev skilt, fortæller Susanne Nielsen, der godt nok selv er ivrig campist, men som sådan aldrig havde prøvet at drive en campingplads, før hun og hendes daværende mand Ole overtog Kruså Camping i 2004.

- Næ - jeg sprang bare ud i det dengang. Og jeg har ikke fortrudt. Jeg er den type menneske, der kaster sig ud i nye ting for at prøve noget af. Jeg ville have fortrudt, hvis ikke jeg havde gjort det. Så kan man spørge, om jeg ville gøre det om igen med den viden jeg har i dag. Det ville jeg helt sikkert, lyder det fra Susanne Nielsen.

Annonce

Mange faciliteter

Kruså Camping er en tre-stjernet plads med mange faciliteter, fremgår det af salgsopstillingen i bl. a. Børsen.

- Vi købte den i sin tid for 11 millioner kroner. Gennem årene har vi investeret cirka tolv millioner kroner. Blandt andet en helt ny toiletbygning, et cafeteria, fælleslokale med beboelse, en minigolfbane og trådløst internet over hele pladsen. Plus alt det løse, fortæller Susanne Nielsen.

Pladsens svømmebassin er for tiden ude af drift, indtil der er monteret et nyt automatisk rensningsanlæg.

Bygningen med receptionen er bygget i 2002 og var sådan set det eneste nye på pladsen.

- Alt andet var noget gammelt skrammel, husker hun.

Campinglivet har dog ændret sig, siden hun overtog Kruså Camping, må hun erkende.

For blot nogle år siden var der omkring 100 såkaldte vinterliggere - altså campister, der benyttede pladsen i vintermånederne. Sådan er det ikke længere. Også i det, som ellers burde være campisternes højsæson - nemlig i sommermånederne - er der ikke nær så mange telte og campingvogne på pladsen som før.

- Der er en afmatning i branchen generelt, mener Susanne Nielsen.

Det kan hænge sammen med vejret, formoder hun. Campister vil jo også gerne have godt vejr, især børnefamilierne, tilføjer hun.

Det er en campingplads i solid drift, som hun afleverer.

- Der har været henvendelser allerede. De nye skal kunne se det som en livsstil at drive en campingplads. Som en mulighed for mange gode oplevelser. Men man skal have hænderne godt skruet på og være klar til udfordringer.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce