Annonce
Bovbladet

Lokale sportsforeninger modtog donationer fra Sydbank

Gerda Brink og Jens Nielsen fra Lokalforeningen for Kollund, Sønderhav og Rønshoved modtog 50.000 kroner fra Sydbank Fonden. Pengene blev overrakt af Sydbanks områdedirektør Laurids Kudsk ved Sydbanks aktionærmøde i Kværs forleden. pressefoto
Ved seneste aktionærmøde i Kværs kunne Sydbank uddele fem donationer til lokale initiativer. I år var det især de lokale sportsklubber og –foreninger, der fik støtte til aktiviteter på land og på vand.
Annonce

Kværs: Fem lokale sportsklubber og foreninger nød godt af Sydbanks seneste aktionærmøde forleden i Kværs. De modtager nemlig tilsammen 265.000 kroner fra Sydbank Fonden til forskellige aktiviteter – til lands og til vands.

En af foreningerne var Holbøl Foredrags- og Idrætsforening i Kruså. Foreningen fejrer i år 100-års jubilæum og har derfor nydt godt af de mange frivillige, der gennem årene har være med til at vedligeholde og udvikle foreningen.

Nu er vedligeholdelsen kommet til foreningens fitnessafdeling. Derfor skal Sydbanks donation på 30.000 kroner gå til supplering og opgradering af nye maskiner og faciliteter.

- Vores fitnessafdeling trænger til nye redskaber, så medlemmerne kan få nye udfordringer. Derfor er vi rigtig glade for Sydbanks donation. Vi satser på at få lidt flere unge fitnessudøvere i gang, når der nu er lidt flere maskiner, der kan friste, siger Bettina Heesch medlem af Holbøl Foredrags- og Idrætsforenings bestyrelse.

Annonce

Mere aktivitet på havet

Det er ikke kun til lands, at donationerne får betydning. Det sørger Kollund Roklub i Kruså for. Med en donation fra Sydbank på 125.000 kroner kan klubben nu købe en ny inrigger. Den nye robåd er af glasfiber og vil have plads til fire roere og en styrmand.

Og en ny inrigger er der brug for, eftersom nogle af klubbens både er fra klubbens oprindelse for 32 år siden, lyder det fra næstformand i Kollund Roklubs bestyrelse Marianne Ryberg.

- Donationen fra Sydbank betyder rigtig meget. Nogle af vores gamle robåde er utætte, og der er efterhånden færre, der har forstand på at reparere gamle træbåde. Derfor er en ny båd i glasfiber tiltrængt. Derudover vil vi til sommer starte et nyt koncept, hvor dem, der har travlt i hverdagen, også kan komme ud at ro. Et slags supplement til løbeturen. Så den nye båd giver os mange muligheder her i Kollund Roklub, fortæller Marianne Ryberg.

Lokalforeningen for Kollund, Sønderhav og Rønshoved blev betænkt med en donation på 50.000 kroner i støtte til etablering af fitness- og legeområde ved Kollund Lillestrand.

Bov IF Fodboldklub i Padborg modtog af samme pulje 35.000 kroner, som skal bruges til udskiftningsbokse til klubbens fodboldspillere.

Desuden var der 25.000 kroner til Tinglev Forum, som havde søgt om støtte til et nyt lysanlæg.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce