Annonce
Bovbladet

Over 15.000 lagde vejen forbi messe

Det flotte vejr fik mange til at stoppe op ved Lions Club Bovs stand lige uden for Grænsehallerne og få en pølse og en øl eller en vand. Foto: Claus Thorsted

Den store Bolig- og Livsstilsmesse i Grænsehallerne gav atter inspiration til tusindvis af gæster, og arrangøren var da også godt tilfreds.

Annonce

Kruså: Lions Club Bov donerede i fjor over 90.000 kroner til velgørende formål. I den forgangne weekend fik medlemmerne lagt bunden til, at løverne har råd til også at være rundhåndede i år. Det flotte, frostklare vejr fik nemlig rigtig mange af gæsterne ved Bolig- og Livsstilsmessen i Grænsehallerne til at stoppe op foran indgangen enten på vej ud eller på vej hjem og tage en ringrider med det hele.

Over 100 udstillere var på plads i de tre haller, og nogle af dem, der var der for første gang, var Dorte og Mogens Clausen. De ejer Rødekro Havecenter og plejer kun at være med på messen i hjembyen, men de havde ladet sig lokke til grænsen.

- Det er ikke, fordi vi tror, det giver så meget, men det er godt nok at komme lidt rundt og gøre opmærksom på sig selv, forklarede Dorte Clausen, der i hvert fald sørgede for, at der rundt i flere hundrede hjem nu står en sort indkøbskurv med Rødekro Havecenter-reklame på siden. Hun havde nemlig lavet et tilbud, mange ikke kunne stå for: Kurven plus seks blomster til haven for en flad 50'er.

- Det var et rent hit, da vi havde dem med i Rødekro i september, så de 150, vi har lavet, skal nok blive solgt. De første 100 er allerede væk, sagde hun lørdag lidt over middag og regnede derfor med, at hun nok måtte hjemme og lave en ekstra portion til søndagen.

Med over 100 stande var der lidt for enhver smag. Foto: Claus Thorsted
Annonce

Noget for alle

Her kom der nemlig endnu flere end lørdagens knap 7000 gæster forbi. Martin Boilesen, salgs- og markedsføringschef hos Compass Fairs i Rødekro, der arrangerede messen, fortalte en times tid før lukketid søndag om et besøgstal på mellem 8000 og 9000 gæster.

- Det har været rigtigt fint, og jeg har da hørt gæsterne sige, det var en god messe, fordi der både var noget for mænd og kvinder og noget, man kunne købe med hjem, sagde Martin Boilesen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce