Annonce
Bovbladet

Padborg: Pernilles blomstrende succes i torvecentret

Klokkeblomsten har succes med blomster, men også gavekurve og specialiteter. Indehaver Pernille Hansen har blandt andet fået te fra Carstensens Tehandel i butikken.

I en tid, hvor mange detailhandlende kæmper med vigende omsætning, går Pernille Hansen imod strømmen. Et år efter den 26-årige sygeplejerske overtog Klokkeblomsten, kan hun notere, at hun langt har overgået budgettet.

Det er under et år siden, 26-årige Pernille Hansen sagde farvel til jobbet som sygeplejerske for at blive selvstændig med Klokkeblomsten i Padborg Torvecenter, og det har hun ikke haft hverken grund eller tid til at fortryde.

- Det er gået over al forventning, rigtig godt faktisk, og vi er blevet taget så flot imod, hvilket vi er meget taknemmelige for, forklarer Pernille Hansen i en sjælden stille stund.

- Der er forskel på, hvad man håber, og hvad man forventer. Man håber altid, når man tager sådan et spring, at det går godt, men jeg ved ikke, om jeg forventede, det ville gå godt. Jeg havde nok forventet, at jeg med tiden ville få mere og mere at lave. Vi har egentlig haft travlt lige siden vi åbnede.

Nummer tre på vej

Det var en chance, den unge sygeplejerske tog, da hun sagde sit job op for at satse på blomster, vin og chokolade, men hun har præsteret bedre, end budgettet har haft som forudsætning.

- Lige nu er vi også der, hvor vi formentlig skal have en ekstra medarbejder nogle timer om ugen, forklarer Pernille Hansen, som allerede har udvidet ved at ansætte en medarbejder på 37 ugentlige timer mod tidligere 30 timer.

Det er især sammenplantninger, buketter og et stort antal gavekurve, der er skyld i succesen.

- Men også specialiteter, og det er rigtig dejligt. Derfor er vi også ved at få flere varer i sortimentet, så vi kan variere gavekurvene endnu mere, siger Pernille Hansen.

Opbakning i top

Ikke alle detailhandlende har det lige let, men i en svær tid har Klokkeblomsten kunnet øge omsætningen.

- Man må tage hatten af for, at Padborg og omegn støtter lokalt, for ellers ville det her ikke kunne lade sig gøre, understreger Pernille Hansen, som derfor ikke har savnet jobbet som sygeplejerske.

- Det har været fedt, og der har ikke været meget tid til at fortryde. Det går mega godt, og jeg er meget glad for min beslutning. Samtidig er der jo heller ikke kommet flere penge i sundhedssektoren, så jeg skal ikke tilbage, smiler hun.

Ingen vej udenom

Det er ikke unormalt med en arbejdsuge på 70 timer, men det generer ikke Pernille Hansen. Hun erkender, der skal "knokles" for at etablere en forretning, og kæresten Mark må leve med, at hun arbejder meget.

- Jeg tror, han har vænnet sig til det, og han ved, der ikke er nogen ven udenom. Han kommer også og hjælper i butikken, og det er jeg rigtig glad for. Det sker, han lige kører ud med blomster.

Næste ambition, som måske også kan skabe rum for mere end den sølles uges sommerferie, det blev til for Pernille Hansen i år, er, at den nye medarbejder på sigt kan komme på fuld tid.

Det har været fedt, og der har ikke været meget tid til at fortryde. Det går mega godt, og jeg er meget glad for min beslutning.
Pernille Hansen

Pernille Hansen
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce