Annonce
Bovbladet

Sex sælger: Sexshop.dk klar til ny vækst

Tommy Jensen er ny administrerende direktør hos sexshop.dk. pressefoto
Efter et år med underskud på to millioner kroner i online-virksomheden sexshop.dk er skuden vendt. Ny administrerende direktør flyttede fokus og ændrede strategi. Det har virket, siger Tommy Jensen, der netop har overtaget 25 procent af anparterne i selskabet.
Annonce

Padborg: Med en ny investor og købet af virksomheden WinkWink.dk, kendt fra tv-udsendelsen ”Løvens Hule”, er online-virksomheden sexshop.dk ApS i Padborg klar til fornyet vækst.

- Helt ærlig - så har man i de senere år ikke ofret virksomheden den tid, man burde. Nu skal det være slut, siger den 30-årige administrerende direktør Tommy Jensen, der netop har overtaget 25 procent af anparterne i selskabet.

Tommy Jensen, der bor i Kolding, er uddannet revisor og kommer fra en stilling som business intelligence chef i DGI. Så det er lidt af et karriere-skift at beskæftige sig med sex-legetøj, erkender han. Det er nu ikke varesortimentet, men derimod forretningsmulighederne, der fik ham til at ændre sit cv.

Sexshop.dk

Scandia Trading ApS driver online-portalen sexshop.dk, som sælger legetøj til voksne samt pikant lingeri. Der er online-portaler i danmark, Sverige og Tyskland. Efter opkøbet af winkwink.dk råder sexshop.dk over fem webshops.

Sexshop.dk blev stiftet i 1998 og er Danmarks ældste og største sexbutik på nettet. Sexshop.dk ApS blev etableret i 2011. I 2013 købte Michael P. Hansen selskabet. Kenneth Nielsen kom ind i firmaet i 2016.

Michael Peter Hansen solgte sin del i september sidste år, mens Kenneth Nielsen stadig er direktør i selskabet sammen med Tommy Jensen.

Annonce

E-handel vokser

- Jeg har boet i Flensborg en overgang og kendte derfor både Kenneth Nielsen og Michael Peter Hansen, efter at jeg som revisor havde hjulpet dem med regnskaber ved flere lejligheder. På et tidspunkt tænkte jeg, at det kunne være spændende at have sit eget. Desuden er e-handel og online-butikker et marked, der vokser ganske betragteligt, fortæller Tommy Jensen om sine bevæggrunde for at gå ind i virksomheden som investor.

Sexshop.dk ApS er etableret i 2011 og har undervejs ændret fokus fra fysisk salg til online salg af sexlegetøj.

- I 2015-2017 gik man ind på markedet i flere lande, blandt andet Tyskland og Sverige, men man havde ikke det tilstrækkelige fokus. Nu er der skåret ind til benet. Vi har lagt et underskud på to millioner bag os og er klar med en ny og aggressiv strategi. Det virker. Det kan vi se af de positive resultater, der er skabt her blot to måneder, før vi slutter regnskabsåret. Det er helt andre takter, der nu gør sig gældende. Alt tyder nemlig på et plus, fortæller Tommy Jensen.

Annonce

Tror på forretningen

Både han og Kenneth Nielsen tror på forretningen.

- Når bare man giver den den kærlighed og opmærksomhed, den har brug for.

Sexshop.dk har produkter, der henvender sig til et meget bredt publikum, påpeger han.

- For os handler det om at yde diskret dag-til-dag levering. Samarbejdet med blandt andet PostNord og GLS sikrer, at vores kunder kan bestille inden kl. 21 på hverdage og kl. 15.30 på søndage og modtage varerne allerede næste dag. Det er vigtigt at understrege, at vi kun tilbyder produkter, vi rent fysisk har på vores lager i Padborg. Det giver os aktuelt en leveringssikkerhed på 98 pct., men vi vil gerne tættere på 100. Det er jo tilfredse kunder, vi lever af, lyder det fra Tommy Jensen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce