Annonce
Bovbladet

Stafet for Livet ved grænsen kom godt fra start

Stafet for Livet i Padborg eller Kruså er kommet et stort skridt videre efter det første informationsmøde onsdag sidste uge. arkiv-foto
Første informationsmøde om en Stafet for Livet fik ganske tilfredsstillende fremmøde af interesserede borgere, der vil lægge frivilligt arbejde i projektet.
Annonce

Padborg: En Stafet for Livet i Padborg næste år er kommet flyvende fra start efter det første informationsmøde i forrige uge i Grænsehallerne. 14 interesserede borgere var mødt op for at høre mere om initiativet, fortæller projektkonsulent i Kræftens Bekæmpelse Mette Nielsen.

- Nogle af de fremmødte havde lidt erfaring med Stafet for Livet andre steder, andre ville gerne vide mere og blive klogere, hvad Stafet for Livet er, lyder det fra Mette Nielsen.

Tre af deltagerne var helt klar til at indgå i den styregruppe, som skal finde ud af, hvor og hvornår en Stafet for Livet skal finde sted i Padborg. Eller i Kruså.

- De øvrige er indstillet på enten at være med i små arbejdsgrupper eller på én eller anden måde at stå til rådighed, forklarer Mette Nielsen.

Annonce

Tilfreds med fremmøde

For der er opgaver nok at tage fat på, erkender hun. Dels er der hele logistikken i at få et større arrangement som Stafet for Livet op at stå, dels skal der tages hånd om de mange mennesker, der forventes at ville deltage i selve stafetten.

- Både de forskellige hold og ikke mindst fighterne, det vil sige de mennesker, der enten har eller har haft kræft, siger Mette Nielsen.

Hun er meget tilfreds med antallet af fremmødte.

Det var et informationsmøde, som skulle give et fingerpeg, om der var interesse for en Stafet for Livet i Padborg eller Kruså.

Det er der i høj grad, kan projektkonsulenten konkludere.

- De, der var med til mødet i sidste uge har jo også et netværk. Det er lokale ildsjæle med noget på hjertet - og på den måde er de også på en måde ambassadører for arrangementet, så der om muligt kan samles endnu flere frivillige, siger Mette Nielsen.

Næste møde er planlagt til onsdag, 6. november, - igen i Grænsehallerne, hvor nye frivillige sagtens kan nå at hægte sig på. Kredsen af frivillige skulle nemlig gerne udvides for at få bemandet de forskellige arbejdsopgaver, lyder ønsket fra Mette Nielsen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce