Annonce
Brædstrup Avis

Åbent debatmøde om byudvikling i Østbirk

Martin Ravn (V) formand for Plan og Miljøudvalget i Horsens indleder debatmødet i Østbirk, men ellers er det borgernes synspunkter, der er i fokus. Foto: Morten Pape
Annonce

Venstre i Horsens Kommune vil gerne høre borgernes mening og nu får alle en helt særlig mulighed for at blive hørt. Horsens Kommune skal nemlig inden årets udgang vedtage rammerne for den fysiske planlægning af kommunen i årene fremover. Derfor har Venstre arrangeret et åbent debatmøde om planerne for kommunens udvikling og alle, som bor i Horsens Kommune er inviteret til at deltage.

Mødet finder sted på Østbirk Skole tirsdag 19. november 2019 klokken 19-21.

Mødet er tilrettelagt, så alle borgere i hele Horsens Kommune skal kunne få lov til at ytre sig. Det vil sige, at man også meget gerne må deltage, selv om man ikke er medlem af Venstre og selv om man ikke lige er fra Østbirk.

- Hvis du har tanker og synspunkter om naturbevarelse, anlæg af nye veje, boligområder og erhvervsområder eller du har holdninger til, hvordan vi skaber endnu bedre rammer for det gode liv i byerne og på landet, så kom og del dem med os, udtaler viceborgmester og formand for Plan & Miljøudvalget, Martin Ravn fra Venstre.

- Et debatmøde om kommunens fremtidsplaner er højaktuelt lige nu. Horsens Kommunes nye Planstrategi er i høring frem til d. 25. november 2019. I begyndelsen af december skal byrådet endegyldigt vedtage strategien. Den gode anledning til at møde op bliver ikke bedre! Måske er det netop dine forslag og dine holdninger, der er med til at gøre strategien endnu bedre, tilføjer Martin Ravn i forbindelse med invitationen til mødet.

Mødet vil blive indledt af Martin Ravn. Herefter er det debatten og borgernes synspunkter, der er omdrejningspunktet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Senioridræt starter sæsonen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce