Annonce
Brædstrup Avis

Årets første hyggeturnering i tennisklubben

16 spillere havde fået lov til at deltage i hyggeturneringen på banerne i Folkeparken, og de fik en hyggelig aften med masser af spil, snak og mad fra grillen. Privatfoto: Eva Grønbek
Der er stadig liv i Brædstrup Tennisklub, selvom corona har aflyst mange af klubbens arrangementer i år. Alligevel lykkedes det at få sæsonens første og eneste hyggeturnering op at stå.
Annonce

Brædstrup: Corona-virusset har sat en stopper for mange arrangementer i år, og det samme har været tilfældet for Brædstrup Tennisklub.

Torsdag 27. august var dog en undtagelse, da tennisklub fik afholdt årets og sæsonens eneste hyggeturnering på tennisbanerne i Folkeparken.

Normalt plejer tennisklubben at holde fire af den slags hyggearrangementer i løbet af et år, og på grund af smittefare var der også indført særlige begrænsninger for spillerne. I år var der således kun 16 spillere i turneringen, så der maksimalt ville være fire spillere pr. bane.

Henrik Andersen fra tennisklubben havde sammensat spillene og lavet en plan for afvikling af kampene.

Herefter fik spillerne nogle tætte og sjov kampe, og efter to timers dyst på grusbanerne havde næstformand Eva Grønbek sørget for små præmier til alle spillere. Efter kampene stod Jacob Jensen fra bestyrelsen klar med grillpølser og andet godt, inden arrangementet sluttede af med kaffe og kage.

- Vi havde en rigtig dejlige aften med masser af hygge og god stemning, fortæller næstformand Eva Grønbek.

Annonce

Flere arrangementer

Hyggeturneringen bliver ikke det eneste arrangement, som Brædstrup Tennisklub afholder i år. I øjeblikket arbejder klubben på at lave en søndag med spil, brunch og bobler. Det skal efter planen foregår søndag 27. september.

Brædstrup Tennisklub er også ved at gøre klar til foreningens generalforsamling onsdag 28. oktober. Her vil der blive fremlagt visioner om et online-booking system fra 2021. Dette skal også ses i lyset af coronakrisen, hvor det ikke har været muligt at benytte klubhuset.

På trænerfronten står Brædstrup Tennisklub til at miste ungdomstræner Marcus Däbech, da han skal videre i gang med uddannelse eller ud at rejse. Marcus har dog lovet at tage minitennis med i vintersæsonen, og det glæder man sig over i klubben.

- Marcus har ydet en fantastisk indsats for Brædstrup Tennisklub, så han skal have stor tak for sit gode arbejde. Ham kommer vi helt sikkert til at savne, siger Eva Grønbek.

Klubben er derfor gået på jagt efter en ny ungdomstræner, da man har en hjælpetræner klar. Har man derfor lyst til at træne tennisklubbens ungdomsspillere, må man derfor gerne henvende sig til bestyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

BIF-vinderen er fundet

Annonce