Annonce
Brædstrup Avis

Årets sidste kunstudstilling i Tinghuset

Kunstneren Svend Kragh er årets sidste udstiller i Tinghuset, når Brædstrup Kunstforening holder udstilling i november. Pr-foto

Brædstrup:  Brædstrup Kunstforening har 6. november fernisering i forbindelse med årets sidste udstilling i Tinghuset.

Denne gang er det kunstneren Svend Kragh, som udstiller sine værker. Svend Kragh arbejder med akrylfarver på lærred, papir og masonit, og han laver collager samt installationer af fundne ting og sager.

Inspirationen til værkerne henter Søren Kragh primært ved besøg i storbyer, hvor tempoet er hurtigt, og livet er intenst, og hvor sanserne hele tiden bombarderes med nye indtryk. Når han kommer hjem i fred og ro bearbejdes indtrykkene. Det resulterer tit i en hurtig strøm af værker, meget ofte med en god portion humor.

Annonce

Svend Kragh har skabt billeder i over 20 år, og der går stort set ikke en dag uden, at han arbejder i sit atelier. Han har tidligere udstillet i virksomheder, kunstforeninger, gallerier samt censurerede udstillinger.

Der holdes fernisering i Tinghuset fredag 6. november fra klokken 17 til 18. Herefter er der udstilling hver fredag, lørdag og søndag frem til 22. november fra klokken 14 til 17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Brygger Olsen besøger Fru Skov

Brædstrup Avis

Ingen kemi i Ring Sø

Erhverv

VVS-firma har fået en el-afdeling

Brædstrup Avis

Havekredsen rykker ud

Erhverv

Nannas neglesalon er kommet på landkortet

Brædstrup Avis

Stjernholm holder Havens Dag

Annonce