Annonce
Brædstrup Avis

Ældre fik en oplevelse, da kendt stjernepar kom forbi

Der var godt humør blandt gæsterne, da Foreningen for Søndergårdens og Klovenhøjs Venner holdt forårsfest for cirka 100 beboere og medlemmer af foreningen. Foto: Henrik C. Sandvad
Cirka 100 ældre fra plejehjemmene Søndergården og Klovenhøj i Brædstrup glemte for en tid alt om corona og isolation, da der nu igen blev arrangeret forårsfest af støtteforening.

Brædstrup: Foreningen for Søndergårdens og Klovenhøjs Venner i Brædstrup kan til efteråret fejre 40 års-jubilæum, og i alle årene har foreningen været initiativtager til gode oplevelser for de to plejehjems beboere og medlemmer af foreningen.

Onsdag eftermiddag var ikke nogen undtagelse, da støtteforeningen var vært for en omgang god mad og koncert med dansktop-stjerneparret Kisser & Søren på plejehjemmet Søndergården.

Her var cirka 100 beboere og gæster mødt op til et par fornøjelige timer, hvor den stod på gode kendte dansktop-hits, som de ældre kunne synge med på og danse til, men også et bredt udvalg af Kisser og Sørens sange igennem 32 år på dansktoppen.

Annonce

- Sidste forår måtte vi dele blomster ud til beboerne, fordi det ikke var muligt at holde forårsfest på grund af coronaen. Det lykkedes os da at få gennemført forårsfesten sidste efterår, da vi havde besøg af Bo Young på Klovenhøj, men det er nu skønt, at vi kan holde festen her om foråret uden nogen udsættelser eller restriktioner, sagde Birthe Sonberg Johansen fra Foreningen for Søndergårdens og Klovenhøjs Venner lige umiddelbart efter, at Kisser og Søren var gået på scenen.

Sidste gang havde vi omkring 80 gæster til Bo Young, og denne gang har vi cirka 100 til Kisser og Søren, så noget tyder på, at de ældre ikke kan vente på at komme med til vores koncerter.

Birthe Sonberg Johansen

Musik skaber glæde

Foreningen for Søndergårdens og Klovenhøjs Venner holder hvert år to til tre arrangementer for beboerne for de to plejehjem, og i støtteforeningen er man ikke i tvivl om, at arrangementerne betyder noget for de ældre.

- Sidste gang havde vi omkring 80 gæster til Bo Young, og denne gang har vi cirka 100 til Kisser og Søren, så noget tyder på, at de ældre ikke kan vente på at komme med til vores koncerter. Jeg har også selv en dement mor, der bor på Klovenhøj. Hun liver helt op, når der er musik, og især hvis det er musik, som hun kender. Så musik og sang skaber glæde hos folk. Det så man også her før koncerten, hvor nogle sad og sang. Så sang og musik gør noget godt for de ældre, sagde Birthe Sonberg Johansen.

Der var godt humør blandt gæsterne, da Foreningen for Søndergårdens og Klovenhøjs Venner holdt forårsfest for cirka 100 beboere og medlemmer af foreningen. Foto: Henrik C. Sandvad

Hun turde derfor godt love, at der ikke vil gå lang tid, før Foreningen for Søndergårdens og Klovenhøjs Venner står klar med et nyt arrangement for byens ældre på de to plejehjem og for foreningens medlemmer. Næste arrangement bliver således 8. juni, hvor de ældre skal på udflugt til Søby Brunkulslejre.

- Når vi har jubilæum til efteråret, vil vi lave noget specielt. Det er helt sikkert. Vi har bare ikke lagt os fast på endnu, hvad det skal være for noget, lød det fra festarrangøren, inden hun gik ind for at nyde resten af koncerten med gæsterne.

Annonce
Brædstrup Avis

Ældre Sagen tager på tur til Løgumkloster og Gram Slot

Annonce
Brædstrup Avis

Loppemarked og havensdag søger udstillere

Annonce
Brædstrup Avis

Hidsige traktorer trak godt 2000 gæster til landsby

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Kendt racerkører med en vild Ferrari bliver trækplaster ved markedsdag

Brædstrup Avis

Varmekunder kan tjene på varmecheck: Det er lovsjask af værste skuffe, mener formand for varmeværk

Brædstrup Avis

Kun én gudstjeneste

Brædstrup Avis

Ildsjæle har været med til at tænde lys i andre menneskers liv - nu har de været gift i 60 år

Brædstrup Avis

Horsensegnens Kulturfestival for 5. gang i Østbirkhallen

Brædstrup Avis

Havetur til mange smukke haver

Brædstrup Avis

Mejeritorvet blev fyldt godt op i forårs-solen

Brædstrup Avis

Udvalg bevilliger penge til skovtrold

Brædstrup Avis

Steffen fik en rygskade og måtte stoppe som entreprenør: Nu lever han af at bygge computere til spilfolket

Annonce