Annonce
Brædstrup Avis

Ældre på ”køretur med guldet” på Tamdrup Centeret

"Køretur med guldet" har besøgt Tamdrup Centret i Lund, og det vakte stor glæde og fornøjelse blandt beboerne. Privatfoto

Lund: Lørdag 29. august fik beboerne på Tamdrup Centeret en fantastisk mulighed. Foreningen ”Køretur med Guldet” besøgte plejecenteret til stor glæde og fornøjelse for beboerne.

For nogle af beboerne var der tale om en oplevelse for første gang i livet, og for andre blev der vækket minder om en svunden tid. Konceptet er en køretur rundt i nærområdet i smukke biler stillet til rådighed af frivillige kræfter.

Det hele foregår i tæt samarbejde med plejecenteret, som stiller op med hjælp, så de ældre borgere kan få hjælp til at komme ombord i de lækre biler. På Tamdrup Centeret startede arrangementet med bobler og chokoladecigarer, og ”Køretur for guldet” havde linet op med tre flotte og hurtige biler, som beboerne kunne beundre og få køreture i.

Mange af beboerne var med på en køretur, og især mændene fik en tur i alle 3 biler. Bilerne stod ikke stille i to timer, hvilket gav efterladte rollatorer og tomme kørestole. Der var vind i håret til alle, og som en af beboerne udtrykte undervejs: ”Der er godt nok sus i skørterne”.

Der blev kigget motorer og talt om hurtige biler blandt beboere og personale. Foreningen ”Køretur for guldet” har endnu flere arrangementer på programmet for plejehjemsbeboere i Horsens Kommune, henover sensommer og efterår.

Idémager Gert Rune udtaler:

- De ældre er vores guld. Det er de mennesker, som har været med til at bygge det velfærdssamfund, som vi alle nyder godt af. Derfor skal vi skønne på disse mennesker og give dem oplevelser hele livet. En køretur ud i det blå i en fantastisk bil bliver man ikke træt af.

Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Powerpull udskydes til 2022

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce