Annonce
Brædstrup Avis

Nye planer efter stor efterspørgsel: Husfirma vil udstykke flere byggegrunde i landsby

Brian Hegermann har oplevet stor interesse for udstykningen i Keldhøj i Nim, og derfor vil han nu satse på to byggeprojekter i byen. Foto: Henrik C. Sandvad
Da Hegermann Huse købte en udstykning i Nim, var det for at udstykke fem parcelhusgrunde samt opføre et rækkehus-projekt. Nu udvides udstykningen af parcelhusgrunde.
Annonce

Nim: Byggefirmaet Hegermann Huse fra Brædstrup købte kort før jul jordstykket Keldhøj II af Horsens Kommune, og i løbet af foråret skydes salg af grunde og huse officielt i gang.

Oprindeligt var det planen, at der skulle opføres ni rækkehuse og fem parcelhuse på den 12.500 kvm store udstykning, men stor efterspørgsel har nu fået direktør Brian Hegermann i Hegermann Huse på andre tanker.

- Siden jeg købte udstykningen i december, har der været rigtig mange forespørgsler på parcelhusgrundene. Alene inden for de seneste 14 dage har jeg haft fire fremvisninger af Keldhøj-udstykningen, og nogle af grundene er sågar allerede reserveret. Derfor sælger vi nu hele arealet som parceller. Men Nim skal ikke snydes for at få deres rækkehuse, så netop det projekt arbejder jeg på at få etablere et andet sted i byen. Da man ikke må ”sælger skindet, før bjørnen er skudt” kan jeg indtil videre ikke oplyse den nye placering, siger Brian Hegermann.

Der vil således være plads til 10 nye parcelhuse på udstykningen i Nim.

Annonce

Familier søger ud af storbyen

Hegermann Huses investering i Nim er ikke ubegrundet, da der er for tiden en reel efterspørgsel på byggegrunde uden for de større byer.


Jeg synes, jeg oplever en stigende tendens til, at børnefamilierne gerne vil trække sig lidt uden for storbyen igen, ud hvor der er mere luft, trygge omgivelser og skøn natur.

Brian Hegermann, direktør Hegermann Huse


Med et prisleje omkring 590.000 kr. for en byggegrund på over 1000 kvm på Keldhøj mener Brian Hegermann, at han har en attraktiv vare i Nim i forhold til nabobyerne.

- Jeg synes, jeg oplever en stigende tendens til, at børnefamilierne gerne vil trække sig lidt uden for storbyen igen, ud hvor der er mere luft, trygge omgivelser og skøn natur. Jeg tror også, at corona-pandemien har fået folk til at genoverveje de gamle familieværdier, såsom mere tid til familie samt tid i naturen. Og naturen fås ikke bedre end her, området omkring Nim og Nim Skov er fyldt med stier og skøn natur. Desuden er Nim meget centralt beliggende tæt på det østjyske vejnet såsom E45 og rute 409 til Skanderborg-Vejle, siger Brian Hegermann.

Horsens Kommune havde svært ved at sælge byggegrundene på Keldhøj i Nim, men Brian Hegermann fra Hegermann Huse er optimist. Flere børnefamilier vil væk fra storbyen, og DSV's nye logistikcenter ved Lund vil tiltrække tilflyttere til området, mener han. Foto: Henrik C. Sandvad
Annonce

God byudvikling

Han regner også med, at det kommende DSV logistikcenter på 700.000 kvm ved Lund kan resultere i flere tilflyttere til området, herunder også Nim.

- Jeg tænker, det både kan tiltrække flere huskøbere til byen, men også lejere til rækkehus-projektet. Det vil så betyde flere børn til skolen og daginstitutionerne samt en større omsætning til købmanden. Alt i alt er det med til at sikre den positive udvikling, byen er i, siger Brian Hegermann.

Ligesom flere af Hegermann Huses tidligere udstykninger, er der ikke byggepligt med firmaet. Man kan sagtens købe en byggegrund og få et andet byggefirma til at opføre huset.

- Det er fjerde gang, hvor vi laver en udstykning, hvor det kun er et tilbud, at vi kan opføre et byggeri. Dette fungerer fint for mig, og jeg synes, at de færdige udbyggede områder bliver mere harmoniske, når der er en variation i byggestilen, siger Brian Hegermann.

Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Regionen lukker testcenter

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Røde Kors Horsens Nord øgede overskud

Annonce