Annonce
Brædstrup Avis

34 deltog i affaldsindsamling i Brædstrup

Traileren blev fyldt med affald fra naturen, da der var affaldsindsamling i Brædstrup lørdag 17. april. Deltagerne her var dem, som var med til at arrangerer forårsrengøringen i naturen. Privatfoto
Der blev samlet masser af affald, cigaretskodder og dåser, da 34 aktive borgere fra de lokale foreninger deltog i Danmarks Naturfredningsforenings affaldsindsamling lørdag 17. april.

Brædstrup: 129 kg affald, 389 dåser, 1345 cigaretskodder, 250 mundbind og 15 styks take away affald.

Det var resultatet af årets affaldsindsamling i Brædstrup, da Danmarks Naturfredningsforening holdt landsdækkende forårsrengøring i naturen lørdag 17. april.

I Brædstrup stillede 34 aktive borgere op til indsamlingen, som havde sin start på Bredesvej. Affaldsindsamlingen var arrangeret af Brædstrup Y's Mens Club i samarbejde med FDF, KFUM spejderne, De Grønne Spejdere, KFUM & KFUK, Brædstrup Lokalråd og Danmarks Naturfredningsforening.

- Det var en rigtig dejlig dag. Vi havde fantastisk vejr, så humøret var højt ved alle deltagere. Vi er også meget tilfreds med, at det lykkedes os at samle så meget ind. Det var ret godt, men også lidt skidt, fordi det vidner om, at der er mange, der har brug for at lære, at man ikke skal smide sit affald i naturen, siger Henning Jensen fra Brædstrup Y's Mens Club.

Pigerne her var nogle af de yngste deltagere i den lokale affaldsindsamling. Privatfoto

Det var naturfredningsforeningen, som havde arrangeret affaldssække, mens Brædstrup Humanitær Forening kom med gribetænger til deltagerne. Derudover blev handsker og lidt forplejning i form af energibar og juice sponsoreret af SuperBrugsen i Brædstrup.

Indsamlerne samlede ind over tre timer i Brædstrup, Slagballe og i Aastruplund, men derudover var der en spejdergruppe, som tog en ekstra tørn.

- Om onsdagen var FDF spejderne ude og samle lidt mere ind, så på den måde kom vi rigtig godt rundt i byen, siger Henning Jensen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Powerpull udskydes til 2022

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce