Annonce
Brædstrup Avis

Advokatfirma vinder udbud om rådgivning til pressede virksomheder

Marianne Sørensen fra Njord i Brædstrup er en af de insolvensspecialister, som nu skal til at hjælpe virksomheder i krise under Erhvervshus Midtjylland. Arkivfoto: Steen Tue Bjerborg
En gruppe specialiserede insolvensadvokater fra Njord Law Firm, som har afdelingskontor i Brædstrup, skal fremover samarbejde med Erhvervshus Midtjylland om at rådgive virksomheder, der er presset på økonomien.

Brædstrup: Advokatfirmaet Njord Law Firm, som har afdelingskontor i Brædstrup, har netop vundet et attraktivt udbud om at rådgive virksomheder med ondt i økonomien under Erhvervshus Midtjylland.

Njord er blevet godkendt til at indgå en samarbejdsaftale om rådgivning under Early Warning. Early Warning er et landsdækkende initiativ under erhvervshusene, som yder hjælp og rådgivning til virksomheder med økonomiske udfordringer. Erhvervshus Midtjylland har kontorer i Aarhus, Herning og Horsens.

Fra Njord vil rådgivningen blive varetaget af et hold af erfarne insolvensspecialister. I region Midtjylland vil det være advokaterne Marianne Sørensen fra Njord i Brædstrup og Torben Krath i Silkeborg, som begge er certificerede insolvensadvokater, samt advokat Ole Søgaard-Nielsen fra Aarhus, som vil blive tilknyttet ordningen.

Annonce

Hjælp når krisen kradser

- Vi glæder os til gennem Early Warning at kunne hjælpe de midtjyske virksomheder med at få overblik og komme rigtigt videre, når krisen kradser. Det er vigtigt, at man får drøftet alle relevante problemstillinger og får lavet en grundig helhedsvurdering, før det besluttes, om en virksomhed i økonomisk krise skal fortsætte, siger advokat Marianne Sørensen, som er Njords faste medarbejder i Brædstrup.

Ifølge Marianne Sørensen er der både personlige og økonomiske hensyn, der skal overvejes, når svære beslutninger om virksomheden skal tages.

- Vi har hos Njord en mangeårig erfaring i at arbejde med insolvens og rekonstruktion og har stor forståelse for de problemstillinger og overvejelser, en økonomisk krise medfører, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Brygger Olsen besøger Fru Skov

Brædstrup Avis

Ingen kemi i Ring Sø

Erhverv

VVS-firma har fået en el-afdeling

Brædstrup Avis

Havekredsen rykker ud

Erhverv

Nannas neglesalon er kommet på landkortet

Brædstrup Avis

Stjernholm holder Havens Dag

Annonce