Annonce
Brædstrup Avis

Aktivitetspark er åbnet og klar til indvielse: Der vil komme endnu flere aktiviteter hen over sommeren

Medlem af styregruppen bag Brædstrup Aktivitetspark Søren Munk håber, at byens nye aktivitetspark bliver endnu en årsag til, at folk får lyst til at besøge Brædstrup. Arkivfoto: Peter Hald
Første etape af Brædstrup Aktivitetspark står nu klar til brug, men allerede hen over sommeren vil der komme flere aktiviteter i byens nye aktivitetspark.

Brædstrup: Efter mange års tilløb kan de frivillige bag nu endelig erklære Brædstrup Aktivitetspark for åben.

Styregruppen bag aktivitetsparken har netop haft en certificeret legepladsinspektør ude og foretage et gennemsyn af legepladsen, og de opstillede legeredskaber i skoven bag Folkeparken, hvor aktivitetsparken har fået sin faste plads. Aktivitetsparken bestod med bravur, og den er nu endelig klar til at blive taget i brug af børn og barnlige sjæle.

- Vi er færdig med første etape af Aktivitetsparken. Det vil sige, at vi er færdige med Bane 5 (den gamle tenninsbane, red.), hvor der er legeredskaber for de mindste børn, samt udeskolen. Men vi stopper ikke her. Vi udbygger løbende parken hen over sommeren med flere aktiviteter, siger Søren Munk, som er medlem af styregruppen bag Brædstrup Aktivitetspark.

Annonce
Den tidligere tennisbane 5 er nu bygget om til en legeplads for de mindste. Hen over sommeren vil der så blive bygget aktiviteter for unge og voksne i byens nye aktivitetspark. Foto: Henrik C. Sandvad

Tarzanbane og madpakkehus

Det er således kun en mindre del af den endelige aktivitetspark, som nu kan tages i brug. Fra uge 20 er det meningen, at arbejdet med at etablere en svævebane samt en tarzanbane går i gang. Det arbejde skal efter planen blive færdigt hen over sommeren. Samtidig vil der blive bygget et madpakkehus samt en udegrill ved udeskolen.

- De unge mangler tit et sted, hvor de kan samles og grille, så nu får de muligheden her. Men vi håber, at aktivitetsparken kan blive et sted for hele familien at samles for hele Brædstrup og opland, siger Søren Munk.

Legepladsen til de mindste børn er blevet godkendt, så de kan nu endelig tages i brug, også selvom åbningen først officielt finder sted lørdag 25. juni. Foto: Henrik C. Sandvad

Ifølge Søren Munk arbejder man også på at få etableret et område med udefitness i aktivitetsparken. Det sker i samarbejde mellem Brædstrup IF og DGI. Samtidig er der planer om at etablere to shelters i forbindelse med udeskolen.

- Der kommer hele tiden nye tilbud i aktivitetsparken, og vi regner med, vi kan udbygge den løbende over de kommende år, så vi håber, vi ender med at få en rigtig god og spændende park. Vi håber også, at Brædstrup Tennisklub kommer i mål med sine planer om en padelbane, for så bliver der endnu flere aktiviteter i området, siger Søren Munk.

Annonce

Et løft til byen

Han er ikke i tvivl om, at aktivitetspark og padelbane vil give Brædstrup et yderligere løft.

- Nu får folk endnu en grund til at tage ind og besøge Brædstrup. Med placeringen tæt på naturstien håber vi, at vi kan få mange cykelturister og vandrere på naturstien til at gøre et stop, og at de vil benytte aktivitetsparken og derfra tage turen videre ind til byens butikker. På den måde kan aktivitetsparken blive endnu et positivt bidrag til byen, siger Søren Munk.

Der kommer hele tiden nye tilbud i aktivitetsparken, og vi regner med, vi kan udbygge den løbende over de kommende år, så vi håber, vi ender med at få en rigtig god og spændende park.

Søren Munk, Brædstrup Aktivitetspark

Arbejdet med at få aktivitetsparken op at stå kommer i høj grad fra frivillige kræfter, som har lagt mere end 774 timers arbejde i aktivitetsparken indtil nu.

- Uden de frivillige kunne det ikke lade sig gøre, så dem skylder vi naturligvis en stor tak. Men samtidig er vi heller ikke færdige med at få brug for deres hjælp, for der ligger stadig mange frivillige arbejdstimer i parken, siger Søren Munk.

De mindste børn kan lege på legepladsen i Brædstrup Aktivitetspark i ro og fred. Krokodillen her er nemlig helt harmløs. Foto: Henrik C. Sandvad

Selvom Brædstrup Aktivitetspark allerede er åbent for gæster, markeres åbningen først officielt lørdag 25. juni klokken 11. Her vil folkene bag aktivitetsparken byde på grillpølser og stå klar til at fortælle de besøgende om projektet.


Annonce
Brædstrup Avis

Brædstrup Kultursamvirke deler penge ud

Annonce
Brædstrup Avis

Ældre Sagen tager på tur til Løgumkloster og Gram Slot

Annonce
Brædstrup Avis

Loppemarked og havensdag søger udstillere

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Løbeklub jubler over rekordløb til Den Genfundne Bro: Det er vores største succes nogensinde

Brædstrup Avis

Hidsige traktorer trak godt 2000 gæster til landsby

Brædstrup Avis

Varmekunder kan tjene på varmecheck: Det er lovsjask af værste skuffe, mener formand for varmeværk

Brædstrup Avis

Mor til teenagere og byrådsmedlem vil hjælpe unge med at skabe mere tryghed i nattelivet

Brædstrup Avis

Kun én gudstjeneste

Brædstrup Avis

Ildsjæle har været med til at tænde lys i andre menneskers liv - nu har de været gift i 60 år

Brædstrup Avis

Horsensegnens Kulturfestival for 5. gang i Østbirkhallen

Brædstrup Avis

Havetur til mange smukke haver

Brædstrup Avis

Udvalg siger ja til planer om 22 nye boliger: Det gjorde vi med et smil på læben, for det har byen arbejdet for i lang tid

Brædstrup Avis

Skal Horsens have sin egen camino? Landsbyråd vil binde landsbyer i området bedre sammen

Annonce