Annonce
Brædstrup Avis

Bakkelandets Byfest begynder at tage form

En trio, bestående af energiske kvinder, er på banen som tovholdere for byfesten. Fra venstre er det Helle Pørtner Voldby, Heidi Holm og Jonna Wolter. Foto: Peter Hald
Byfesten i Brædstrups park vender tilbage i dagene 22., 23., og 24. maj med musik og sjov både for børn og voksne.
Annonce

Brædstrup: Selv om vejret i disse dage er præget af regn, hagl og blæsevejr, så er tre aktive kvinder i Brædstrup allerede begyndt at tænke på sol og sommer... og fest.

De tre er Helle Pørtner Voldby, Jonna Wolter og Heidi Holm, og de er godt i gang som tovholder-trio med at planlægge Bakkelandets Byfest i Folkeparken i Brædstrup. Festen finder sted over tre dage - fredag 22. maj, lørdag 23. maj og søndag 24. maj.

Meget af byfesten bliver ligesom sidste år med børnefestival for de mindste i begyndelsen og fest for de voksne senere. Denne gang kommer der et tredje element på, nemlig sjov og fest særligt for byens skole-elever. Heidi Holm er formand for støtteforeningen for Brædstrup Skole, og hun er nu koblet på byfesten for at arrangere nogle særlige aktiviteter for skolebørn.

Fredag 22. maj er udpeget til "børnedag". Sagen er, at børnene (og mange af deres forældre) har fri på grund af Kristi himmelfarts-ferien, og institutioner og skoler er lukket den dag. Derfor fik det fem m/k store byfestudvalg den idé at invitere Brædstrup Skoles støtteforening for at arrangere noget for alle skolebørn - lige fra 0. klasserne til og med 10. klasserne. Det sker i tre etaper - først om eftermiddagen for de mindste elever op til og med 3. klasse, dernæst mellemtrinnet fra 4. til 6. klasse og til sidst de store elever fra 7. til 10 klasse fra klokken 21 til 24.

Børnene vil nyde godt af musikalsk underholdning, der passer til deres aldersgrupper, og for mellemtrin og de store elever kommer der DJ og måske også levende musik.

Børnedagen indledes om formiddagen med børne-familie-festivalen, som Jonna Wolter står i spidsen for. Her vil der være optræden med Musiklegepladsen, hundeshow og meget mere.

Og måske kommer der en kendis-overraskelse ligesom sidste år, da X-Factor stjernen Sigmund var på besøg.

Det bliver gratis at besøge børnefestivalen, da der er kommet støtte fra blandt andet Kultursamvirket, og til aktiviteterne for skolebørn bliver der en mindre entrebetaling, hvor overskuddet går til skolen.

Annonce

Levende musik

På den store festdag lørdag 23. maj åbner pladsen i parken allerede klokken 12, og der bliver buffet fra klokken 13. Her vil der også være levende musik. Salget af madbilletter vil fungere ligesom sidste år.

Helle Pørtner Voldby oplyser, at der allerede er sat navne på de bands, der skal spille i teltet lørdag eftermiddag og aften. Det bliver Bamse Jam, Absolute 90s og det kendte Kim Larsen-coverband Peter og De Andre Kopier - og så kommer der også dj i teltet.

Byfesten bliver en rigtig Brædstrup-begivenhed, hvor alle lokale foreninger kan vise flaget, og hvor også lokale butikker og virksomheder kan være med.

Helle Pørtner Voldby fortæller at der blive et info-møde den 29. februar i Brædstrup Hallen for foreningerne. Firmaer kan også være med, forstået på den måde, at de kan have salgsboder, hvis de vil donere et eventuelt overskud til foreninger.

Samtidig er handelsstandsforeningen Brædstrup Handel og Erhverv involveret, da foreningen fredag 22. maj arrangerer aktiviteter i byen. Det bliver også den dag, hvor byens nye ungeplads indvies af borgmester Peter Sørensen.

Byfesten rundes af søndag 24. maj med en ordentlig omgang banko i teltet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Klub støtter klub

Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce