Annonce
Brædstrup Avis

Beboere på Egebo fik musik og fællessang

Alma Rasmussen fra Egebo nød musikken under Fede Finn & Funny Boyz. Privatfoto
Annonce

På Plejecenter Egebo har der indenfor 14 dage været to udendørskoncerter.

Først var det Fede Finn og Funny Boyz, der kørte deres scenevogn op på Egebos matrikel til stor glæde for beboere og personale. Bandet havde på forhånd lovet, at der vil være skruet godt op for lyden, så koncertoplevelsen vil blive i top også selvom den er på afstand.

Da musikken spillede, blev der sunget med på sangene og der blev også danset en hel del. Arrangementet varede en halv time, men hvilken halv time. Koncerten er blevet til med støtte fra Familien Hede Nielsens Fond.

Egebo har også haft besøg af ”Leos musik” - det var også en god udendørs koncert. Så snart som Leo spillede, blev der sunget med på sangene og der blev også danset en hel del. Da Leo kom forbi den 6. maj havde man fra Egebo på forhånd spurgt, om vi kunne snuppe en højtidelig fællessang nemlig, ”En lærke letted og tusind fulgte”, af Mads Nielsen. Det var der naturligvis plads til i den timelange koncert. Alle sang med på den ønskede sang.

Til begge koncerter blev der serveret Baliey og efter endt koncert, var der tid til at nyde eftermiddagskaffen inden døre.

Beboerne nød musikken i det fri, hvor det også blev til fællessang, når de ønskede sange blev spillet. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Klub støtter klub

Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce