Annonce
Brædstrup Avis

BHK damer fik point i rodet affære

Viktoria Janning fra BHK blev holdets topscorer med fem mål. Privatfoto
Annonce

Første hjemmekamp i 2019 blev en rodet og uskøn affære for BHK´s Jyllandsserie damer. Modstanderen fra Vinding viste sig at være et hold, som stod uhyre skidt til BHK´s spillestil. Langsomt og til tider tungt spil fra gæsterne mod et BHK hold, der forsøgte at holde højt tempo med offensivt forsvar og kontra spil, blev aldring nogen oplevelse.

Efter en meget rodet åbning af kampen, hvor tekniske fejl afløste tekniske fejl, fik BHK først gang i målscoringen. Der var ganske vist længe mellem klapsalverne i Brædstrup Hallen, men der var dog anledning fra tid il anden.

Efter 10 minutter stod måltavlen 4-1 i BHK favør. Med to mål havde især Viktoria Janning vist gode takter. Alt imens sad publikum nok og ventede en BHK opvisning, der bare aldrig blev til noget. Sløset BHK spil lukkede gæsterne ind i kampen og pludselig efter 13 minutter stod tavlen på 4-4.

BHK holdt dog teten uden at virke overbevisende. Efter 25 minutter var BHK i front med fire mål 9-5 og gæsterne gik frem i en mandsopdækning af Mathilde Schuster. Fr BHK ikke et uvant scenarie, men denne søndag formåede BHK aldrig efterfølgende at finde rytme i spillet. Vinding fik reduceret op mod pausen til 9-7.

Annonce

Skarpheden manglede

Kampen ændrede ikke karakter efter pausen. Med Mathilde Schuster mandsopdækket, virkede det til at gæsterne havde pacificeret BHK. Ligeledes virkede det faktisk også til at BHK havde accepteret situationen, I hvert fald blev kun ganske lidt forsøgt i forhold til at ændre på situationen.

BHK kom på 10-7 og efter 10 minutter på 12-9, men bare fem minutter senere havde Vinding overtaget og bragt sig i front for første gang i kampen med 12-13. Med 15 minutter spidsede spændingen en smule til, hvad der længe havde lignet en BHK sejr i en uskøn håndboldkamp, var omdannet til en uskøn kamp, hvor BHK for alvor måtte kæmpe for point med en middelmådig modstander. BHK fik udlignet om brat sig i front med 15-14, og et par minutter senere 17-15.

Hver gang det var ved at ligne det afgørende BHK hul på vej mod sejren, manglede skarpheden, enten angrebet, afleveringerne eller forsvaret, og det udnyttede de rutinerede gæster fra Vinding.

Med 25 minutter spillet var stillingen lige 17-17, og afslutningen blev tæt. I mange andre kampe der i de afgørende minutter ville man nok berette om en gyser afslutning, men denne søndag forblev opgøret ved en tæt afslutning i en meget middelmådig Jyllands serie kamp.

Med to minutter tilbage bragte Vinding sig i front med 18-19, og i kampens sidste minut fik Julie Højgaard bragt BHK på 19-19. Kampens afsluttende sekunder var meget symptomatiske for kampen, rodede og uden struktur der førte til nogen chancer. Point delingen må siges at være e fair resultat af en kamp mellem to hold, der præsterede langt fra hvad man kan forvente i Jyllandsserien.

Annonce

Kampen i tal

Brædstrup Håndboldklub, Jyllandsserie DamerBrædstrup HK - Vinding SF 19-19 (9-7)BHK´s målscorere mod Vinding SF: Viktoria Janning 5, Cecilie Magni 3, Mathilde Schuster 3, Julie Højgaard 3, Line Herskind 2, Mia Pedersen 1, Stine Rohde 1, Ditte Holst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Senioridræt starter sæsonen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce