Annonce
Brædstrup Avis

Blomstergården varmer op til julen

Pernille Dahl Stobberup står her med en ret usædvanlig adventskrans, der er fremstillet af frøstande fra vild gulerod. Kransen er dog slet ikke færdig, da der mangler pynt... men måske kan man få det færdige resultat at se torsdag 7. november. Foto: Peter Hald
Annonce

Brædstrup: Rundt omkring er butikkerne godt i gang med at forberede sig på julen. I Blomstergården på Bredgade er indehaveren Pernille Dahl Stobberup og hendes medarbejdere også ved at gøre sig klar, og de første adventskranse er allerede sat i produktion.

Torsdag 7. november tager Blomstergården lidt forskud på julens glæder med et særligt julepræsentations-arrangement fra klokken 17 til 20.

- Vi lukker butikken i dagtimerne, rydder det hele og pynter op til om aftenen. Klokken 17 åbner vi så dørene, og så vil der være fakler og lys, smagsprøver på chokolade, æbleskiver og klejner, fortæller Pernille Dahl Stobberup.

Hun tilføjer, at telefonen som sædvanligt vil være åben denne dag, så man kan altid komme i kontakt med medarbejderne, hvis der er noget uopsætteligt.

Denne dag vil der vær eksempler på juledekorationer og binderier, og der vil være flere utraditionelle ting - blandt andet en kæmpestor adventskrans, der er fremstillet af frøstande fra vild gulerod.

- Vild gulerod er jo egentlig bare ukrudt, men jeg synes, at plantens frøstande ser virkelig godt ud, lyder det fra Pernille Dahl Stobberup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Senioridræt starter sæsonen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce